Аз мога да свърша моята част от нещата. Не мога всичко, нито мога да свърша вашата работа

https://svobodnoslovo.eu/komentar/az-moga-da-svarsha-moyata-chast-ot-neshtata-ne-moga-vsichko-nito-moga-da-svarsha-vashata-rabota/127597 SvobodnoSlovo.eu
Аз мога да свърша моята част от нещата. Не мога всичко, нито мога да свърша вашата работа

Аз мога да свърша моята част от нещата. Не мога всичко, нито мога да свърша вашата работа. Няма да отговарям на глупавите нападки от партийни мюрета, които взимат по 15 000 лева заплати в парламента и срещу тези и някои други пари облизват денонощно задниците на лидерите си. Пък и на всички други желаещи.

Правя, което смятам за правилно! Правете го и вие.

Николай Марков

2 Коментара

Пухльо

преди 2 месеца

Аз мога да свърша моята част от нещата. Аз мога да оближа задника на Пеевски. Не мога на всички, нито мога да свърша вашата работа.

Коментирай

ДаниД

преди 2 месеца

И какво всъщност вършиш бе,Марков освен да дращиш бленуванията си в социалните мрежи? А слез на земята и стъпи здраво с два крака.Толкова са фалшиви всичките ти постове,та чак намирисва.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.