Аз съм бил проект на Сорос и американското посолство. Ами ако ви заблуждават?

https://svobodnoslovo.eu/komentar/az-sam-bil-proekt-na-soros-i-amerikanskoto-posolstvo-ami-ako-vi-zabluzhdavat/134177 SvobodnoSlovo.eu
Аз съм бил проект на Сорос и американското посолство. Ами ако ви заблуждават?

Аз съм бил проект на Сорос и американското посолство. Ами ако ви заблуждават?

Да предположим, обаче, че е така! Защо тогава от началото на войната в Украйна, аз не съм поканен дори веднъж в Нова телевизия или БТВ, които са собственост на агенти на ЦРУ? Бях постоянен гост преди това. А Костя е постоянен гост сега, точно в американските рупори на престъпната ни власт, дори в най-либералните телевизионни предавания? Как стават тия работи, ако не си в играта на посолството?Защо е постоянен гост и в Националната Телевизия, например при Георги Любенов, която е също под пълен американски контрол, а аз там съм в забранителния списък? Вие слепи ли сте и не виждате, че всички затворени за мен врати в медиите са отворени за лидера на контролираната от властта опозиция? Не виждате ли, че цялата платена социология работи за контролираните от властта опозиционери? Не виждате ли, че цяла България е тапицирана с техните образи – не случайно? Как мафиотската власт, която е под пълен американски контрол го разрешава?

Аз ли съм американски проект или вие сте слепи и глупави? Помислете.

Николай Марков

13 Коментара

Мария луна

4 weeks before

Прокопиевите журналя и медии така манипулират!

Коментирай

Майна

4 weeks before

Ние сме глупави, идиоти и явно не оценяваме ,,патриоти,, като вас , като Гунчева и др. Затова ,, глупавите,, , ние , обаче не ви вярваме. Ще гласуваме , но за Възраждане. Ще гласуваме за Волгин, Папазов, Лайкова. Е, това надявам се е нашият избор -на мислещите ,,глупаци,,

Коментирай

Боги

4 weeks before

"Можеш да лъжеш целия народ за известно време. Можеш да лъжеш част от народа през цялото време. Но не можеш да лъжеш целия народ през цялото време." И аз се доверявам на Възраждане, а не на доказания лъжец, измамник и манипулатор Н. Марков.

Коментирай

Борис

4 weeks before

ЛъжеПолковник!А чий го дириш в Соросовия НБУ?

Коментирай

Борис

4 weeks before

ЛъжеПолковник!А чий го дириш в Соросовия НБУ?

Коментирай

Ами "Костя"го канят

4 weeks before

защото е председател на парламентарно представена партия,и да не искат е по регламент,( теб като какьв да те поканят?)

Коментирай

Георгиев

4 weeks before

Марков, палячо Възраждане ли е големия проблем в Юдържавата, че поснжянно лаеш по Костадинов?

Коментирай

ГУРУ

4 weeks before

Марков, вярвах ти много, слушах те от години... държеше все една и съща линия докъм една година насам, такава метаморфоза не съм виждал досега!!! Да повярвам на теб е все едно да повярвам на кирчо някога - кауза пердута! Теб те създават, за да рушиш, за да разделяш, за да не може българският народ да излезе от калта! Помниш ли го този народ? Същия, дето години наред го издигаше във висините и за пари го смачка в калта! Мерси Марков, този филм ни го прожектират твърде дълго! Вашия проект се създава не от сорос, а от БОКО, за да отнема от вота на ВЪЗРАЖДАНЕ, но този път няма да се хвана!!!

Коментирай

Борис

4 weeks before

Че лэжеполковника е гтюбре е ясно!Но и вие от "вгъзраждани"не сте по-горе е ясно!

Коментирай

Бай Тошо

4 weeks before

Аз съм на същото мнение като ГУРУ. Не само че е подлога на Сорос уважаемия полковник, забележете и каква риторика ползва от известно време. Постоянно 'гражданска война' му е в устата. И като направим гражданска война какво ще стане мислите, другарю полоковник... или по-скоро под-полковник... ?!? Ще влезе НАТО и ще ни разкаже играта. Ще станем втора Украйна. Май това е целта, а?!? А също и да се отлее вот Възраждане и да се прелее на ГЕРБ. Защо не кажете с кого се забавлявате в община Ветрино. Дупе и гащи сте си с ГЕРБ, а иначе лаем срещу Борисов. Айде стига глупости ами кажете на кого пере парите Ивелин Михайлов, че тия камънаци не се вдигат само с продажба на фалшиви акции. Интересно ми е и какво търсеха купищата сциентологична литература във вилите около парка? Нямаше къща в която да влезнах и да нямаше такива материали. С кого играете другарю?!?

Коментирай

ДаниД

4 weeks before

Пухльо,не знам чий проект си,но ме е гнус да те слушам и гледам.Можеш да лъжеш шепа тъпаци,можеш да си купуваш коментари,с които ботове да те възнасят до небесата на пършивата ти страница,но не можеш да манипулираш тези от нас,които ползват мозъците си.И това е твоята трагедия,Пухльо.Толкова си полковник и "сър",колкото аз космонавт.

Коментирай

Диди

4 weeks before

Проект си, ти сам се издаваш.

Коментирай

Другарю Марков, сър

4 weeks before

Не те канят за да изглеждаш "автентичен революционер". Костадинов го канят, защото са длъжни да го правят в предизборната кампания. Този Въшльо, получил висш военен чин без да е завършвал Военна Академия и самопровъзгласил се в следваща степен офицерски чин, мирише от космоса на "ин витро" заченат запъртък. Разбра ли, Сержант Въшльо?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.