България може да тръгне напред само ако хората проумеят, че политиците не работят за обществото

https://svobodnoslovo.eu/komentar/balgariya-mozhe-da-tragne-napred-samo-ako-horata-proumeyat-che-politicite-ne-rabotyat-za-obshtestvoto/129640 SvobodnoSlovo.eu
България може да тръгне напред само ако хората проумеят, че политиците не работят за обществото

България може да тръгне напред само ако хората проумеят, че политиците не работят за обществото. 

Те му пречат. 

Големият проблем на нашата държава са политиците с тяхната нестихваща алчност за власт и пари. С тяхното огромно его и огромна лакомия.

Всички български партии за зло. Те са секти, в които някакви клети симпатизанти се унижават и боготворят някакви безумни вождове.

С тях няма да стане нищо. Те са вредни.

Съдбата на България не може да е пазарлък – колко министри ще вземат едните или другите, какви постове ще заемат, какви пари ще разпределят помежду си.

Време е за нова система на управление. 

Гражданско управление. 

С мажоритарно излъчване на почтени и компетентни хора.

Иво Сиромахов

3 Коментара

Андрей К

преди 1 месец

Президентска република трябва, като в САЩ или в Русия. И с възможност за законодателна инициатива от страна на президента.

Коментирай

Червената шапчица

преди 1 месец

Господин Андрей К, Славиту предлагаше др. Пръмова за президентка... Ама Плевнялиев е голям сладурек. Андрей К, аз предлагам да станем Джамахирия с ротационно правителство. В един електромотор има ротор, дето се върти... Въртене му е майката, та чак връткане...

Коментирай

Червената шапчица

преди 1 месец

Когато не плагиатства, а се опита сам да напише нещо смислено, смешно и интересно - резултатът е плачевен. Некадърник. Този семпъл индивид наистина е много глупав. Пълно бездарие. - Описание на автора - Къси крака, къси ръчички, несъразмерно голяма глава, уродливо тяло. Поради физическия си недъг е комплексиран. Плагиат и нагаждач, винаги успяващ тарикат и чалгар. Лизач, подлога и ибрикчия. Укро-нацист, фанатизиран евроатлантик, селяндур по душа… Блестящо казано - Сиромахов, мога да ти кажа, че ти си захлупен от един интелектуално- политически капак тежък като чугун на ВиК шахта непосилно тежък да го отместиш!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.