БЪЛГАРСКИТЕ ЕВРОТАЛИБАНИ РАЗРУШАВАТ ИСТОРИЧЕСКИ ПАМЕТНИЦИ

https://svobodnoslovo.eu/komentar/balgarskite-evrotalibani-razrushavat-istoricheski-pametnici/116146 SvobodnoSlovo.eu
БЪЛГАРСКИТЕ ЕВРОТАЛИБАНИ РАЗРУШАВАТ ИСТОРИЧЕСКИ ПАМЕТНИЦИ

БЪЛГАРСКИТЕ ЕВРОТАЛИБАНИ РАЗРУШАВАТ ИСТОРИЧЕСКИ ПАМЕТНИЦИ

През март 2001 г. лидерът на талибаните Мулла Омар нареди разрушаването на две будистки статуи на по 1500 г. в източния град Бамиян, защото било преценено, че те са антиислямски. 

"Ние не вярваме в тези неща!"

"Външният министър на талибаните Уакил Ахмед Мутавакил отрече обвиненията. "Ние не сме против културата, но не вярваме в тези неща. Те са анти-ислямски", каза Мутавакил в интервю за АП.

Лидерът на фундаменталисткото талибанско правителство Мулла Мохамед Омар нареди унищожаването на всички изображения в Афганистан, защото бяха несъвместими с исляма."
(Интернет)

Лидерите на Евроталибаните наредиха разрушаването на Паметника на Съветската армия в София, защото било преценено, че той е Анти-Евроатлантически.

„Ние не сме против културата и историята, но не вярваме в тези неща. Те са Анти-Евроатлантически. Ние не вярваме, че Съветската армия е освободила Европа от нацисткия режим!“, заявиха официални високопоставени представители на Евроталибаните.

Наредено е унищожаването на всички изображения в България, свързани с Русия, защото са несъвместими с Евроатлантизма.

„Въпреки всички международни призиви, афганистанските талибански войници използваха ракети, танкове и експлозиви, за да унищожат двете световноизвестни статуи на Буда в Бамиян и множество други художествени съкровища.“ 
(Интернет)

Въпреки многобройните призиви от здравомислещи граждани и обществено-политически организации в България и чужбина, се очаква  използването на ракети, танкове и експлозиви, за да може Евроталибаните да унищожат Паметника на Съветската армия, както и всички други неполиткоректни изображения, или такива, свързани по някакъв начин с Русия!

НИКОЛАЙ РИЗОВ

5 Коментара

Зелена брада

преди 7 месеца

Идиоти......сър! Но идиотите винаги приключват в клиника.....

Коментирай

Посетител

преди 7 месеца

Много точно сравнение! Поздравления! Уж коренно различни групи а какво припокриване на действията... Но, защо се чудим - менторите им са едни и същи!

Коментирай

Пепи

преди 7 месеца

Много точно написано, браво на автора!

Коментирай

борба

преди 7 месеца

НЕОФАШИЗМА УНИЩОЖАВА ИСТОРИЯТА ОТ 2СВ.ЗА ДА НЯМА ИСТОРИЧЕСКИ ДАННИ ОТ ПОБЕДАТА НА РУСИЯ В ТАЗИ ВОЙНА. НЯМА ХИТЛЕРОВ ФАШИЗЪМ НО ИМА ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИ ФАШИЗЪМ.

Коментирай

#Кой?

преди 7 месеца

Идеята е много стара. Спомнете си потопа, Ной и т.н. Ние сме, други няма и не е имало, и всичко отначало.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.