Българските граждани не искали избори!? А според мен искат

https://svobodnoslovo.eu/komentar/balgarskite-grazhdani-ne-iskali-izbori-a-spored-men-iskat/129645 SvobodnoSlovo.eu
Българските граждани не искали избори!? А според мен искат

ПП/ДБ бягат от избори като дявол от тамян. Страх тресе либералната кочина. Много добре знаят, че ако има предсрочни избори те изчезват от политиката. Измамниците.

Българските граждани не искали избори!? А според мен искат.

Николай Марков

10 Коментара

Алекс

преди 1 месец

Г-н Марков, хората може и да искат, ама социологичните проучвания казват друго. Сега ние на тях ли да вярваме или на нашите желания и искания?

Коментирай

Али Баба

преди 1 месец

Тази вечер в Банкя ще има голямо задръстване... Или голям цирк. Лодкарят от Росенец, джобния Дженерал и тоя, дето го арестува преди 2 години ще бият чело пред обувките на падишаха.

Коментирай

Настапир,Криптомир,Педерасомир Педофил АНАЛниев - син на нора аналниева комунистката.

преди 1 месец

Аз , макар да ни съм български гражданин а български селянин също искам избори!

Коментирай

Да!

преди 1 месец

Искаме избори!!

Коментирай

Баба Злата

преди 1 месец

Вчера чух коментар по радиото, че Борисов не предизвиква избори, ако не е сигурен, че ще спечели. Дали това не подсказва резултатите от следващите избори?

Коментирай

Математик

преди 1 месец

ПП ще си вземат точно същия резултат както и преди, защото тротинеткаджиите и безполовите нито са изчезнали, нито са намаляли. Герб си взема държавните и о бщинските служители, които са към 700000 в държавата. ДПС са с трвърд електорат. Възраждане ще паднат малко надолу заради изцепките напоследък. И онези 70% пак няма да си завлечат задниците да гласуват. Марков, куца ти математиката, друже. Промяна не може и няма да има. На такова племе, такова управление.

Коментирай

Майор Майоров

преди 1 месец

Не знам дали някой сериозен източник информира "полковника",но съм сигурен,че Габриел е готова с правителството.....

Коментирай

Чичо

преди 1 месец

Явяват се едни "разбирачи" с мантрата, че хората се били уморили от избори!? От какво бе? По тая логика швейцарците трябва да са най-уморените хора, ама не са!

Коментирай

чаво

преди 1 месец

Последните социологични проучвания показаха, че ППДБ и ГЕРБ-СДС имат общо 46 %. Това за мен означава, че при нови избори те няма да имат 120 гласа в Народното събрание. Това би променило играта. Затова те се стремят всячески да запазят сегашното положение и да продължат да управляват както си искат.

Коментирай

milan_kolev

преди 1 месец

Какви избори бе дами и господа?Те се гаврят чрез театрото, което ни разиграват и заедно с онези главочи от САЩ и Европейския съюз ни показват,че сме една жалка колониална държава. А ние като народ търпим позорно търпим.Срам и позор!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.