Българските политически кукурунгели се събрахме при президента, за да увеличат разходите за оръжия и отбрана

https://svobodnoslovo.eu/komentar/balgarskite-politicheski-kukurungeli-se-sabrahme-pri-prezidenta-za-da-uvelichat-razhodite-za-orazhiya-i-otbrana/143985 SvobodnoSlovo.eu
Българските политически кукурунгели се събрахме при президента, за да увеличат разходите за оръжия и отбрана

Радев събра политическите ни кукурунгели на КСНС, за да ни прецакат отново. 

Българските политически кукурунгели се събрахме при президента, за да увеличат разходите за оръжия и отбрана. Явно се гонят 2.5%, които се изискват от НАТО да внасяме от националния бюджет на България. И това на фона на всички проблеми, които имаме на национално ниво. Нито социалните, нито медицинските, нито пенсионната, нито образователните ни сектори функционират. А тези кукурунгели, без официално да го обявят, са си говорили за финанси, ама да не разберем и да не реагираме. Затова бе свикан КСНС при президента, а не за обстановката в Близкия изток, което е била незначителна точка за обсъждане. Егати политиците си имаме. Врагове да ни бяха, нямаше толкова да навредят на България!

Кристиан Коев

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.