Българското правосъдие е една добре организарана мафия. Това е главният извод след "8-те джуджета" и "Нотариуса"

https://svobodnoslovo.eu/komentar/balgarskoto-pravosadie-e-edna-dobre-organizarana-mafiya-tova-e-glavniyat-izvod-sled-8-te-dzhudzheta-i-notariusa/128353 SvobodnoSlovo.eu
Българското правосъдие е една добре организарана мафия. Това е главният извод след "8-те джуджета" и "Нотариуса"

Българското правосъдие е една добре организарана мафия. Това е главният извод след "8-те джуджета" и "Нотариуса". Продължава празнодумието и разтягането на локуми от съдии, прокурори и за съжаление от адвокати. Корупция в съдебната власт има, но корумпирани няма да бъдат намерени. Въпреки всякаквите сформирани комисии.

Това го прогнозирах още в началото. Защо? Защото сработва законът за омертата - всички млъкват и конкретни неща говорят един-двама, дето ще ги изкарат накрая, я неуравновесени, я алкохолици или в краен случай гейове. А щом една система мълчи или говори празни приказки, значи имаме насреща си мафия.

Нотариусът и Пепи Еврото са издевателствали над съдии и прокурори в продължение на години. Едни са били заплашвани, други са били корумпирани. Десетки хора са изгубили имотите и бизнеса си в резултат на това. Как пък един съдия /освен Цариградска/ или прокурор не намери мъжество или женственост и да застане и публично да говори с конкретни факти и имена? Изключвам говорещата в оправдателен режим бивша шефка на софийската районна прокуратура.

Отговорът е ясен - защото всички са в кюпа и няма никой чист. Ма, дайте да запазим авторитета на съдебната система и да не говорим много, докато компетентните органи си свършат работата... Бля, бля. Видяхме ги компетентните органи как си вършат работата, демек как не си я вършат. Отделен въпрос, че правосъдието ни няма вече никакъв авторитет и няма какво да пазим. Това оглушително мълчание на магистратурата е толкоз по необяснимо на фона на факта, че по съпоставими критерии БЪЛГАРСКИТЕ СЪДИИ И ПРОКУРОРИ ВЗЕМАТ ЕДНИ ОТ НАЙ-ВИСОКИТЕ ЗАПЛАТИ В ЕВРОПА. Такива данни наскоро бяха официално публикувани.

Е, след като гражданите им плащат от данъците си твърде добре, те са в правото си да попитат: защо мълчите като пукали? Дали сме ви всевъзможни привилегии и имунитети, вкл. несменяемост и наказателна неприкосновеност + едни от най-високите заплати в ЕС. Защо мълчите?! И на фона на тази мъртвешка тишина една миска тайно записва разговорите си със скрит в сутиена микрофон, щото търси отчаяно начин как да изкра спонсора си от ареста, където е вкаран за лихварство и поръчителство на убийство. Ако със скрити в сутиени микрофони ще се борим срещу съдебната мафия, тежко ни горко.

Та да кажа на колегите - магистрати: Говорете мамка ви !!! Иначе скоро покрай вас ще хвърчат още куршуми... И не трупове на мошеници и рекетьори ще събира полицията по улиците, а вашите...

Емил Василев

3 Коментара

Абе, Емо

преди 1 месец

Абе, нахио .... има ли значение дали една информация ще бъде събрана чрез микрофон пъхнат в сутиена, бикините или задника?!? Има ли?!? Важното е, дали е ИСТИНА това, което се твърди! Ето това трябва да кажат институцийте! А дали е миска или телефонистка ... к'во значение?Важното е дали говори ИСТИНА или ЛЪЖЕ! Истината ще направи институциите свободни! Нас, също!

Коментирай

хамалин

преди 1 месец

бг порно

Коментирай

хамалин

преди 1 месец

бг порно

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.