БАНДА ХАКЕРИ КРАДАТ ФБ ГРУПИ И АГИТИРАТ ЗА ПП

https://svobodnoslovo.eu/komentar/banda-hakeri-kradat-fb-grupi-i-agitirat-za-pp/53772 SvobodnoSlovo.eu
БАНДА  ХАКЕРИ КРАДАТ ФБ ГРУПИ И АГИТИРАТ ЗА ПП

БАНДА ХАКЕРИ КРАДАТ ФБ ГРУПИ И АГИТИРАТ ЗА ПП

Извършителите на вероломната кражба на 50-хилядната ФБ група ВЪН МУТРИТЕ ОТ ПОЛИТИКАТА са разкрити. Наглеците се настаниха като кукувица в чуждо гнездо на 19-ти март и мътят пропагандни постове в полза на ПП.

Влезли са в чужд имот докато го няма стопанина и дерибействат като у дома си. Да уточним, тези хора пренебрегват другия член на коалицията Демократична България. Кражбата на ФБ група е престъпление по НК-чл. 212а. (Нов - ДВ, бр. 92 от 2002 г.) (1) (Изм. - ДВ, бр. 38 от 2007 г.).

Много скоро законът ще се стовари над главите им с цялата си сила. Въпросът е кой им дава кураж да се чувстват всесилни и недосегаеми. Вчера Nayo Titzin обеща „да провери нещата“. Днес се крие и се прави на умряла лисица. Нямам преки доказателства за кукловодите на тези нагли персони. Категоричен съм в едно. Те навлязоха неканени като слон в стъкларски магазин и обсебиха територията на свободното слово в тази деветгодишна ФБ група. Ръсейки филипики за Кирил и Асен, те всъщност правят огромна мечешка услуга на ПП.

За огромно мое съжаление тези техни действия подкопават доверието в демократичната коалиция, за която иначе аз ще гласувам на втори април…

Владимир Танев 

2 Коментара

Да, бе

преди 1 година

Какво по точно търсите във фейса? Има други платформи, спокойни и сигурни. Най гадното е , някой уж политик да ми дава наклон или фа сипе заплахи от фейса. Аз нямам профил там и баш ме брига кой какво е написал .

Коментирай

Рени

преди 1 година

Смешник! Крадат му групата, агитират за ПП, нарича ги нагли персони, твърди, че кражбата на ФБ група е престъпление и пак ще гласува за тях. Няма такова невежество! Всъщност има - нарича се жълтопаветен планктон.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.