Безкрайно съм разочарован от ИТН, които атакуваха с компромати в стил "медиите на Пеевски" потенциалните си партньори.

https://svobodnoslovo.eu/komentar/bezkrayno-sam-razocharovan-ot-itn-koito-atakuvaha-s-kompromati-v-stil-mediite-na-peevski-potencialnite-si-partnyori/7772 SvobodnoSlovo.eu
Безкрайно съм разочарован от ИТН, които атакуваха с компромати в стил "медиите на Пеевски" потенциалните си партньори.

Лично аз подкрепям политическия проект на Кирил Петков /а дали ще гласувам за него зависи от поведението му до изборите - ако участва на тях/.

Първо, безкрайно съм разочарован от ИТН, които атакуваха с компромати в стил "медиите на Пеевски" потенциалните си партньори. Като направиха всичко възможно да няма правителство на протеста ИТН всъщност отвориха възможност за реванш на Борисов през ноември и събудиха съмнения, че са се договорили с него.

Точно за Слави и ИТН важи крилатата фраза на Вуте: "Аз ще си запаля къщата, за да изгори на Нане плевнята", защото сондажите показват поне 30% спад на потенциалните им гласоподаватели.

Второ, очевидно ще имаме пак психопати-патриоти в следващия парламент покрай Краси Бидона и оня другия, дето с пари от партийната субсидия купил къща и апартамент на жена си във Варна.

Т. е. ако спечелят изборите ГЕРБ ще имат и патерица, за да направят правителство. Единственият вариант Баце да не се завърне на бял кон е появата на нов политически проект, който да привлече гласовете на негласуващите и на разочарованите от безумията на ИТН.

Пък всеки да си преценява сам за себе си кое по-добре или зле: Правителство Баце-4 или пропрезидентска партия в парламента.

Емил Василев

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.