БЛЯСЪКЪТ В ОЧИТЕ

https://svobodnoslovo.eu/komentar/blyasakat-v-ochite/54118 SvobodnoSlovo.eu
БЛЯСЪКЪТ В ОЧИТЕ

 

Една Магнолия ми обеща закуска – себе си прегърната от пролетен дъжд. Но всичко си има цена. Иска в замяна блясък в очите. Моите! Опитвам се да го докарам, блясъкът. Очите ми са тъжни. От мислите е! 

Днес е 1 ви април. Обичам да се шегувам. Но този точно 1 ви април е ДЕН за РАЗМИСЪЛ.

Мислите ми са тъжни. Тъгувам за БЛЯСЪКА в ОЧИТЕ. Вчера цял ден присъствам на ОФЕРТИ. Партийни лидери възпламеняват блясък в очите на своите активисти. Не съм слушала подобни Възбуждения от 2013 г. Признавам, имам грях! Говорех на трибуни, пред много хора, с Блясък в Очите. Имах твърде много. Блясък. Единствената ми ВИНА е, че вярвах. И преливах моя блясък и вяра в тези под трибуните. ОТ сърце и от душа! Моята. Раздадох всичко, без остатък за единия блясък в очите. На другите! После в деня за ИЗБОР видях как едни в които вярвах използваха блясъка в очите за да се сдобият с блясък в „ПУРТУФЕЙЛА“ – грешката е преднамерена. Бях употребена! 

Майната му! казах си. Свиркай си… за една вяра ли си? Ще си намериш нова. А, как болеше!!! Един овчар някога, много някога ме обвини в НЕверие. Отричах! Отричах и отричах … да е прав в преценките си. Днес е ден за размисъл. Рано е. Тъмно. Мия се. В тъмното. Не ми е нужна светлина за да изплакна устата си. Подготвям се да светна. Плюя освежителя. Лепвам усмивката. Поръчана ми е. Готова съм. Светвам. Светлината на лумените се отразява в огледалото. Гледам в Очите си. Светлина в ОЧИТЕ - в огледалото. Отразена е! Фалшиво! Продължавам да се усмихвам. Денят започва. 

ПРАВ Е! Онзи овчар, от онзи далечен пущинак, с войнишки потник и чорлав перчем и синьо в очите… Не вярвам. На никого и в нищо и най - малко в себе си. Защото бях излъгана. Излъгах себе си и раздадох лъжата на другите. Трети монетизираха Вярата - МОЯТА, отразена в онези, на които я раздавах без остатък. Запалвах тяхната Вяра, а тия третите я употребиха КЕШ. Само за ден! В деня на ИЗБОРИТЕ. Отнеха ми блясъка в очите. Но ми дадоха Нулата. БЯХ НУЛИРАНА. И днес в деня за размисъл ще опитам да ви УРАВНОВЕСЯ. До тук с „емоушъна“. Да бъдем прагматични. 

Утре е деня на ПУР ТУ ФЕЙкА! - грешката е преднамерена. Слушах нелегално онлайн среща на координаторите по места в чужбина на ВЪЗРАЖДАНЕ. Нахъсваха своите организатори по райони как да предизвикват СВЕТЛИНА в очите на Популиса и да го стимулират. ЗА монетизацията. Утре. На изборите. Всичко си има ЦЕНА. Вашата ВЯРА мили мой НАРОДЕ, също!

Защо само с ВЪЗРАЖДАНЕ съм се захванала! Ме пита една влюбена в Лидера си – Коцето Костадинов дама. Сама си каза – „При нас всичко е ЛЮБОВ“.

 Познавам ЛЮБОВТА! Това не е любов! Любовта е необяснима, не иска думи и живее в тишина, под камък. Непоклатима е! Няма нужда от тор, нито от вода. Тя си е самодостатъчна. ТОВА тяхното НЕ Е ЛЮБОВ. Търговия е. Не само на Възрожденците, на всички. Всички партийни КУРВИ. Играят го ЛЮБОВ. Изкусни проститутки – професионалистки. Предлагат всичко, което ви се харесва. Сбъдват на думи всеки ваш фетиш. ЦЕНАТА: за вас вярата, за тях ПАРАТА. Защо съм се вкопчила във тази партийна формация? 

Просто е: това е най-опасната ДНЕС. Те са се насочили към 2. 300 000 човека НЕГЛАСУВАЩИ последните години. Помислете, имат точната извадка. Статистика. Сметнали са си актива. Имат ЦЕЛ. ЦЕЛТА СТЕ ВИЕ и вашето неверие. Тактиката е очевидна. Вие сте излъгани, вие имате болежки, изреждат се една по една: енергетиката с цени на ток, българския лев, вашите деца войници, съдебната система, корупцията на властта, македония, аргатуването в чужбина, образованието, здравето ни…. Лесно е: ТЕ имат всички лоши карти на масата от последните 33 години. Защото само те не са били във властта. Всички останали обаче да. Всяка болка е продукт на лошото управление до сега и техен минус, но всяка болка е плюса в полза на ВЪЗРАЖДАНЕ (те са новите) невинните, надеждата, БЛАСЪКА В ОЧИТЕ ВИ. Разбирате ли? Стратегия.

Двамата Близки съратници на Костадин, от негово име се кълнат в любов и вярност на своите посредници – активисти. Дават инструкции. Инструктажите са стегнати сухи и конкретни: всички гласуващи хора трябва да бъдат насочени към МАШИНИТЕ. Важно е за ВЪЗРАЖДАНЕ. ЗАЩО ЛИ? Ако става дума за истинска любов народна и вяра – то не би имало значение как ще гласуваме за ТЯХ. Нали двата приома са за удобството НИ. Имаме и двата начина за да засвидетелстваме ВЯРАТА си като я похарчим. Но не е така. Има значение. Следите ли нулевата ми безполярна мисъл? СЛЕДИТЕ ЛИ!? ЗАЩО ИМА ЗНАЧЕНИЕ? ЗАЩО? ЗАЩО? 

Мислим. МАШИНИТЕ чии са? Кои партии гласуваха и държаха на тях. ЗАЩО? Интерес. КАКЪВ? Финансов разбира се. АМА КАКВА Е ВРЪЗКАТА. Проста! Чия ИЗМАМА ще изберете? Чиято измама изберете, тези ще имат по-добра монетаризация – пари в ПУР ТУ ФЕЙКА. Повече пионки в парламента, по- добри позиции в правителството, по-голямо влияние във решенията, и своите възможности да прокара финансовите си изгоди, черпейки ресурса на ПОПУЛИСА демек на нас. Тия с БЛЯСЪКА в очите.

Костадинов държи да вкара гласуващите в машините изтъква 4 причини узаконени от ЦИК за манипулация на изборите . Забележете законна манипулация. Лъжа. Тренирана и сработена. 

Вашия Х– комисията вижда като +, Мастилото ви е синьо, но комисията твърди – черно, има миниатюрна точица от мастило в страни- фалшив бюлетин, вашето Х излиза от квадратчето погледнато с лупа с 2 -3 микрона- фалшив бюлетин. Няма как да се противопоставиш на този законен почин на манипулация. ЦИК го допуска. 

Ето защо Костя казва - машините са сигурни те са просто принтер. Да прав е - на изхода. Принтират, но на входа е софтуерът който вади резултата. И софтуер който допуска И-НЕ, ИЛИ- НЕ. Функция в масив. Не сложно програмиране. Та Коцката не ви казва, нищо. Само колкото трябва. Всеки глас в машина им носи процент печалба. КОСТЯ е просто търговец на електорат. Продал ви е Блясъка в ОЧИТЕ в аванс. Сега остава само да идете да натиснете бутончето. Чии са машините? 

Говори се, че Цветан Василев има дан в тяхното наличие и една дама с име Цветанка Карагьозова – умна жена, много умна жена. Не я познавате? АРЕ БЕ! Знаете я! Избрала си е по привлекателен псевдоним ЦВЕТЕЛИНА БОРИСЛАВОВА. Ууупс! НЕ Беше ли жената на Бойчето…. 

И ще кажете значи ще гласуваме с хартия. Дамм, тогава вашите 8 лева и блясъка в ОЧИТЕ ще се харчи от старата добре отиграна „магия“ на старите муцуни. А Коцето… Коцето е в най - изгодната позиция. На троянския кон. Нашите 2.300 000 неверни гласа няма да бъдат дадени нито на ПП тата Нито на БСП тата, нито на ГЕРБЕРЕ тата. Но ще повярвате на ПЕТЛЕТАТА ВЪЗРОЖДЕНСКИ. 

Кампанията на всички е вяла! Най - слабата кампания от както съм разумен индивид. И Възрожденци навред! Най - много в НЕТА – директен достъп до вас. И това струва пари. Много пари. ТРОЯНЕЦА цвили за патриотизъм и национален ВЪЗХОД. ЩЕ УПРАВЛЯВА! Как? С продажба. Според мизата и според стоката машинна или хартиена! 

ШУТА дами и господа, яде от трапезата на царя и ковчежника. Всеки, който отиде да пусне хартия или да натисне бутон харчи СЕБЕ си и ВЯРАТА си. Той при всички случаи е стока. 

 

СТОКА СТЕ! НЕ БЪДЕТЕ СТОКА! ДНЕС е ДЕН за РАЗМИСЪЛ! Моля ви МИСЛЕТЕ! 

ВИЕ, които три месеца стоите по улиците с вярата и блясъка в ОЧИТЕ за да спасявате ЛЕВ, който няма нужда от спасение, ВИЕ сега същите сте координатори в кампанията на ВЪЗРАЖДАНЕ! Смятате това за привилегия. Ще ви бъде платено. От ДЕ? От ЦИК!!! Боже, мислете! Тези, срещу които вие се борите ще ви платят БОРБАТА. 

На кой служи вашата ВЯРА! ВИЕ СТЕ УПОТРЕБЕНИ. 

СЪРЦАТА ВИ са продадени, ЛЮБОВТА ВИ Е жертва!

ВИЕ ще бъдете опустошени! 

ПЛАЧА ЗА ВАС! ПЛАЧА ЗА ВАС!

Помните ли онази дама с ЛЮБОВТА към лидера си Костадин! Тя каза: 

„НИКОЛАЙ МАРКОВ - този нещастен човечец! Нищо позитивно не е казал за всичките тези години! Нещастник! 

Ще ви кажа какво мисля АЗ. Обичам мисълта на този НЕЩАСТНИК. Защото Мъдростта носи ТЪГА! И мъдрият знае, че щастието е болка! Та в този ред на мисли:

НИКОЛАЙ МАРКОВ

Максимилиан Робеспиер, Nikolai Markov: 

"Нашето единствено оръжие е Истината! Въоръжени с нея ние сме длъжни да разобличим политическото лицемерие. И да поискаме сметка от престъпниците облечени с политически и магистратски тоги.

Изборът в неделя е лесен. 

От едната страна стоят дъртите ченгета, а от другата - техните деца и внуци! 

Младите ченгета СМЕ непредставени, след 30 годишен преход към демокрация.“

НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ТОЗИ ПЪТ!

Из часовете ЗА размисъл 

на Пълната Нула

14 Коментара

Скитник

преди 1 година

Бла - бла - бла....

Коментирай

БОРБА

преди 1 година

ИЗПОВЕД ,ОТ ЕДНА НАРАНЕНА ДУША,ИСКРЕННА,СЪЧУВСТВЕНА. НА ТЕЗИ СЪЩИТЕ ИМ ПИСАХ ПО ИМЕЙЛА НЕЩО ИСКРЕННО ЗА ДА СТОРЯТ НЕОБХОДИМОТО ЗА БЪЛГАРИЯ,,,,НО УВИ.БЛОКИРАНЕ НА ИМЕЙЛА,ИЗТРИВАНЕ,СПАМ И ВСИЧКО ОСТАНАЛО НАПРАВЕНО МАФИОТСКИ ЗА ДА НЕ СЕ ЧЕТА ОТ НИКОЙ. ВСИЧКО Е МАСКАРИ .

Коментирай

Възмутен наблюдател

преди 1 година

Какво запомних от тази ЕВРОСАТАНИЧНА “статия” на авторката Екатерина Димитрова? Запомних, че българската национална парична единица е отживелица и не трябвало да бъде спасявана. Запомних и че не трябвало да гласуваме за хората, които са против евроатлантизма/еврофашизма. Очевидно е, че тази “авторка” не е добре психически, че е изпълнена с омраза и злоба към всичко национално и че агитира за антибългарската партия “Демократична България”...

Коментирай

песимист

преди 1 година

Всички обвинения се отнасят и за другите партии и коалиции, но в много по-голяма степен!

Коментирай

ИвайлоК

преди 1 година

Всъщност авторката на горния пасквил си казва съвсем точно каква е и къде и е болката. Ето го цитата - кратко и ясно казано: "Младите ченгета СМЕ непредставени, след 30 годишен преход към демокрация.“

Коментирай

Екатерина Димитрова

преди 1 година

ИвайлоК- това са думи на Марков. Аз не съм ченге нито съм млада. Полковникът е млад, аз след месец ще ставам БАБА, въпреки че сме набори с Него. Цитатът ви е несъстоятелен! Благодаря за внинамието! песимист - да прав сте казала съмвсички СА. Възраждане в този момент най опсна, като субект който би могъл да се припознаят и да похарчат вярата си много хора. Възмутен наблюдател - останете си ВЪЗМУТЕН и все така заблуден, боя се че нямам какво да си кажа с вас! БОРБА - Благодаря! Мисля че точно сте усетил емоцията! Бъдете здрав/а.

Коментирай

Рано е. Тъмно. Мия се . . .

преди 1 година

Това някакво селскостопанско хайку ли е ? ? ?

Коментирай

ПУР ТУ ФЕЙкА!

преди 1 година

Интересна игра на думи . . . На вогонски ли е ? ? ?

Коментирай

Малко вогонски за настроение . . .

преди 1 година

Пак близостно се вблещвам в зъркелата . . . Да, колко отразейващо са верни . . . Тъй празнодайно щедроносни в суетгнята, дълбокодънни пустостени . . . Ма няма да се сдуханясвам, че космомерно маймунясва всевръткащия кълбосклон . . . ! ! !

Коментирай

Щом такъв "интелект" е впрегнат против "Възраждане" . . .

преди 1 година

Убедихте ме . . . Изборът е ясен . . . Номер 3 . . .

Коментирай

След този пасквил,

преди 1 година

Отивам да гласувам за "Възраждане". Най-накрая ме убедихте, благодаря.

Коментирай

До Стоян Вичев

преди 1 година

Напишете ми ЕГН-то и номера на личната си карта, за да ми докажете, че сте истински коментатор . . . :)

Коментирай

До Стоян Вичев . . .

преди 1 година

Какво става, бе, наборе . . . Нали уж беше много смел . . . Да те еба в ГЛУПАКА . . . Кажи си поне IBAN-а . . .

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.