Бонус срещу донос

https://svobodnoslovo.eu/komentar/bonus-sreshtu-donos/117355 SvobodnoSlovo.eu
Бонус срещу донос

Няма такъв текст от предлаганите данъчни промени на финансовото ведомство, с който човек от първия път да каже: "Аферим! Машалла!". То не са идеи как НАП ще решава кое трудово правоотношение да е скрепено с граждански или с трудов договор. А не както е сега - работодателят решава кой служител ще е на трудов, кой - на граждански договор.

То не са намерения доносниците да бъдат възнаграждавани с 10% по-ниски данъци, та белким се изсветли тая наша сива икономика. И мултинационалните компании го отнесоха - за тях специално са пригласили с 5% по-висок данък печалба, че чуждите инвестиции отколе са трън в очите на управляващите идиоти - хем са под всякакъв разумен праг, хем - дай да ги накажем, че са големи!

От друга страна, управляващото мнозинство в парламента гласува да дадем ракети за системите С-300, дето пазят АЕЦ "Козлодуй", на Украйна в нарушение на международните споразумения, както правилно реагира Москва. А министърът Тагарев, на когото напоследък му викат Магарев, се скри от дебатите.

Тръпнем в очакване утре каква проинфлационна, противоречаща на здравия разум и по същество - антибългарска идея, ще ни сервира "Сглобката" за закуска.

Неуважаеми, дълбоко неуважаеми управляващи, писна ни от избори, но е време да се махате от терена.

ОСТАВКА!

Нора Стоичкова

Дума 

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.