Черната кутия наречена "конституционна реформа" е външнополитически, военен акт срещу българската държава

https://svobodnoslovo.eu/komentar/chernata-kutiya-narechena-konstitucionna-reforma-e-vanshnopoliticheski-voenen-akt-sreshtu-balgarskata-darzhava/123594 SvobodnoSlovo.eu
Черната кутия наречена "конституционна реформа" е външнополитически, военен акт срещу българската държава

Черната кутия наречена "конституционна реформа" е външнополитически, военен акт срещу българската държава. И независимо от кои лица и как се представя, въпросната реформа е нож в гърба на всеки лоялен български гражданин.

Промяната на обществения договор от нелегитимно представителство, конституирано чрез фалшификация на изборите е тежко престъпление срещу държавата.

Криминалните лица облечени в политически тоги са престъпници, които трябва да получат съответни и адекватни присъди. Не позволявайте да ви заблуждават с дневен ред, който не е вашия и не работи за вас, децата и внуците ви.

Венсеремос! Враг будет разбит.

Николай Марков

2 Коментара

Бате Винету

преди 4 месеца

Тези които искат да я направят едва ли не разбират какво точно вършат. Да си продадеш душата на Луцифер е договор с твърди условия. Има измъкване, а може би "Галя" ги държи на строг нашийник. Понякога трябва да се намеси хирурга.

Коментирай

Ако

преди 4 месеца

Ако вие, с пагоните не го направите, вие, които сте се клели пред знамето да пазите и защитавате България, кой да го направи?! Не става само с писане! Трябва и ум, и смелост! Хайде, де!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.