Често, като чета психодесните и психопатриотите, и ме обзема отчаяние. От една страна - пълна липса на мисъл и разум. От друга - дивашки популизъм и лъжи

https://svobodnoslovo.eu/komentar/chesto-kato-cheta-psihodesnite-i-psihopatriotite-i-me-obzema-otchayanie-ot-edna-strana-palna-lipsa-na-misal-i-razum-ot-druga-divashki-populizam-i-lazhi/110236 SvobodnoSlovo.eu
Често, като чета психодесните и психопатриотите, и ме обзема отчаяние. От една страна - пълна липса на мисъл и разум. От друга - дивашки популизъм и лъжи

Често, като чета психодесните и психопатриотите, и ме обзема отчаяние. От една страна - пълна липса на мисъл и разум. От друга - дивашки популизъм и лъжи. Нима няма нито един смислен човек в политиката, който да говори сериозно и с авторитет? Психопатични лидерчета крещят някакви лозунги, а малоумният им електорат врещи във възторг, без да осъзнаят каква глупост е казал гуруто им. Чета преди малко, че ако били спрели референдума /не националния или някой друг, а на психопатриотичната партия/, това щяло да бъде държавен преврат!!!! Или психопатът не знае какво означава държавен преврат, или малоумните му поддръжници не знаят.

Да напомня определението за държавен преврат: "Държавният преврат, преврат или пуч е насилствено завземане на властта в държавата чрез неконституционни средства от страна на участници в държавни структури. Извършва се чрез нарушаване действащите към дадения момент конституционни и правови форми, като целта е превземане на центровете за управление и физическо отстраняване (чрез арест или ликвидиране) на ключови политически фигури от предния режим.". Това как се връзва с недопускане на референдума, не става ясно, но неведоми са мисловните пътища на увредените.

Въпросът в партийния референдум е доста спорен и няма логика. Какво точно ще се случи 2043 година?!? Ще дойде Годо? Костя ще започне да управлява България? Какво!?!? Липсата на правна и житейска логика направо кърти. И е съвсем резонно въпросът или да бъде отхвърлен, или преформулиран, но за некадърниците от психопатриотичната партия това ще бъде приравнено на държавен преврат. Културният и ментален шок дори при бегло общуване с фенове и членове на тази партия, излиза извън границите на приемливото. Не може ЧАК ТОЛКОВА ДА СА ПРОСТИ! И да ги търпим. И гледам в коментарите дивите орки леят дитирамби и хвалебствия за вожда, все едно е снесъл златно яйце!

Боже, пази България от идиотите!

Елена Гунчева-Гривова

4 Коментара

123456

преди 6 месеца

С този материал Елена Гунчева-Гривова, удари космоса. Няма по - умна, по - мъдра, по-.... от всички в клетата ни държавица. Само не се разбира как хилядите подръжници на тази партия могат да са по -прости от една адвокатка, която не е показала никакъв документ за изключителност. Закопаването е пълно и необратимо. Хайде ходи бе жена да се снимаш в любовна прегръдка с Боко велики, както са го правили десетки женици, човекът ПИПНАТ от провидението за да ощастливи бедния ни народ.

Коментирай

Петров

преди 6 месеца

А Вие г-жо Гунчева какво предлагате? Пълна забрана на еврото? Дайте поне едно разумно предложение... моля!

Коментирай

Георгиев

преди 6 месеца

Гунчева, аз не съм бил депутат избран от Възраждане за разлика от теб. Кои избиратели са прости? Явно тези, които ти се довериха, а ти предаде. Не плюй там, от където си пила вода "умнице". Злобата ще те погуби.

Коментирай

Помнещ

преди 6 месеца

Льонката изпълнява стриктно заложената й програма - нито ден без плювки по Костадинов и Възраждане. Браво Льони, браво Гунчева, продължавай да тънеш в блатото на собственото си мизерно времепротичане.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.