Често, като чета психодесните и психопатриотите, и ме обзема отчаяние. От една страна - пълна липса на мисъл и разум. От друга - дивашки популизъм и лъжи

https://svobodnoslovo.eu/komentar/chesto-kato-cheta-psihodesnite-i-psihopatriotite-i-me-obzema-otchayanie-ot-edna-strana-palna-lipsa-na-misal-i-razum-ot-druga-divashki-populizam-i-lazhi/110236 SvobodnoSlovo.eu
Често, като чета психодесните и психопатриотите, и ме обзема отчаяние. От една страна - пълна липса на мисъл и разум. От друга - дивашки популизъм и лъжи

Често, като чета психодесните и психопатриотите, и ме обзема отчаяние. От една страна - пълна липса на мисъл и разум. От друга - дивашки популизъм и лъжи. Нима няма нито един смислен човек в политиката, който да говори сериозно и с авторитет? Психопатични лидерчета крещят някакви лозунги, а малоумният им електорат врещи във възторг, без да осъзнаят каква глупост е казал гуруто им. Чета преди малко, че ако били спрели референдума /не националния или някой друг, а на психопатриотичната партия/, това щяло да бъде държавен преврат!!!! Или психопатът не знае какво означава държавен преврат, или малоумните му поддръжници не знаят.

Да напомня определението за държавен преврат: "Държавният преврат, преврат или пуч е насилствено завземане на властта в държавата чрез неконституционни средства от страна на участници в държавни структури. Извършва се чрез нарушаване действащите към дадения момент конституционни и правови форми, като целта е превземане на центровете за управление и физическо отстраняване (чрез арест или ликвидиране) на ключови политически фигури от предния режим.". Това как се връзва с недопускане на референдума, не става ясно, но неведоми са мисловните пътища на увредените.

Въпросът в партийния референдум е доста спорен и няма логика. Какво точно ще се случи 2043 година?!? Ще дойде Годо? Костя ще започне да управлява България? Какво!?!? Липсата на правна и житейска логика направо кърти. И е съвсем резонно въпросът или да бъде отхвърлен, или преформулиран, но за некадърниците от психопатриотичната партия това ще бъде приравнено на държавен преврат. Културният и ментален шок дори при бегло общуване с фенове и членове на тази партия, излиза извън границите на приемливото. Не може ЧАК ТОЛКОВА ДА СА ПРОСТИ! И да ги търпим. И гледам в коментарите дивите орки леят дитирамби и хвалебствия за вожда, все едно е снесъл златно яйце!

Боже, пази България от идиотите!

Елена Гунчева-Гривова

4 Коментара

123456

преди 11 месеца

С този материал Елена Гунчева-Гривова, удари космоса. Няма по - умна, по - мъдра, по-.... от всички в клетата ни държавица. Само не се разбира как хилядите подръжници на тази партия могат да са по -прости от една адвокатка, която не е показала никакъв документ за изключителност. Закопаването е пълно и необратимо. Хайде ходи бе жена да се снимаш в любовна прегръдка с Боко велики, както са го правили десетки женици, човекът ПИПНАТ от провидението за да ощастливи бедния ни народ.

Коментирай

Петров

преди 11 месеца

А Вие г-жо Гунчева какво предлагате? Пълна забрана на еврото? Дайте поне едно разумно предложение... моля!

Коментирай

Георгиев

преди 11 месеца

Гунчева, аз не съм бил депутат избран от Възраждане за разлика от теб. Кои избиратели са прости? Явно тези, които ти се довериха, а ти предаде. Не плюй там, от където си пила вода "умнице". Злобата ще те погуби.

Коментирай

Помнещ

преди 11 месеца

Льонката изпълнява стриктно заложената й програма - нито ден без плювки по Костадинов и Възраждане. Браво Льони, браво Гунчева, продължавай да тънеш в блатото на собственото си мизерно времепротичане.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.