Циркът продължава. Ще сменят и земеделския министър

https://svobodnoslovo.eu/komentar/cirkat-prodalzhava-shte-smenyat-i-zemedelskiya-ministar/131784 SvobodnoSlovo.eu
Циркът продължава.  Ще сменят и земеделския министър

Циркът продължава.

Ще сменят и земеделския министър.

Егати цирка, егати чудото.

Това е всичко друго, не и правителство, власт и държава.

Недялко Недялков

3 Коментара

Писмо до Пърдялко-Недодялко

преди 1 седмица

Хей, Пърдялко, забрави ли без пич?! Допреди 3-4 години лапаше и смучеше пацата на твоя началник Боко Тиквата, а той те милваше по кухата кратуна и ти даваше сума ти и парички да папкаш и да лапкаш! Даже играехте заедно мачлета, ходехте по мачове двамата и така нататък. Има ви двамата на общи снимки - Интернет съхранява всичко това. Помним, помним как хвалеше и превъзнасяше ТиквоМутрата от страниците на твоя парцал ПИК! Кво стана бе, Пърдялко, нещо обърна плочата, май. Друга паца ли смучеш и лапаш вече? Хахахаха. Ти ЕПМ!

Коментирай

огнеборец3

преди 1 седмица

Ако сменят и Земеделския министър - това значи, че ще трябва да купуваме ОЩЕ ПОВЕЧЕ земеделска продукция от окраина.

Коментирай

Али Баба

преди 1 седмица

Циркът е изкуство! Политиката е сведена до мръсна игра с елементи на кукловодство. Силните на деня си редят картите както им е угодно. Никой не им търси отговорност, освен 2-3:посолства. За съжаление, в тази игра, който плаща , не поръчва музиката...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.