Цитати на деня: НАЙО ТИЦИН - ЛИДЕРЪТ И НА ПП

https://svobodnoslovo.eu/komentar/citati-na-denya-nayo-ticin-liderat-i-na-pp/127559 SvobodnoSlovo.eu
Цитати на деня:  НАЙО ТИЦИН - ЛИДЕРЪТ И НА ПП

Цитати на деня:

НАЙО ТИЦИН - ЛИДЕРЪТ И НА ПП

.

"Разбрах, че днес г-н Бойко Борисов е говорил основно с нашия пиар Найо Тицин. Аз също говорих с него и го попитах какво мисли. Найо ми каза да предам на Борисов да не се притеснява толкова много. Голяма част от бъдещето на това правителство ще се случи, когато имаме симетрия и във външните работи, но и си говорим истината. Найо ми каза, че министърът на МВнР е на ГЕРБ и няма смисъл да се правим, че не е. Найо ми каза, че когато вече си бил премиер, можеш да бъдеш и външен министър, защото премиерът движи цялата политика. Найо каза, че най-много държи в регулаторите да попаднат независими хора. Всичко това ще го предам на Борисов".

„Но Найо ми каза да кажа на Бойко Борисов да не се притеснява за спортния министър. Човекът е много чист и прави най-дооброто, което може да се направи в тази ситуация“

"И затова Найо ми каза: "Нека ги оставим те да работят в тандем, а не да се опитваме да им се намесваме с някакви препоръки“

***** обяснението на Кирил Петков за разговор с Борисов

***** Найо Тицин е завършил специалност „Пиано“ в музикалното училище, а след това и в Консерваторията. Бил е репортер в "Стандарт" и БНТ. През 2004г. става пресаташе на политика Иван Костов в "Демократи за силна България". Продуцентската му къща „СПОТЛАЙТ“ е била изпълнителен продуцент на ТВ сериал - „Четвъртата власт“.

Като ПиАр на ПП през 2022 г. той замени Диана Дамянова.

Григор Лилов

5 Коментара

Посетител

преди 2 месеца

"Найо ми каза... Найо ми каза...". А бе, тоя една собствена мисъл не може да изрази?! Преди баща му, сега Найо. Малоумник!

Коментирай

Бате Винету

преди 2 месеца

Найо ми каза, че съм идиот и ми каза да бръкна под полата на Пена, и ми каза да се хвана за парапета на Гойко. Найо така ми каза.

Коментирай

Бай Иван

преди 2 месеца

До жълтопаветната сган: И да не забравите да гласувате пак за Кирето и Найо Цицин на следващите избори! Той и президента ви го каза преди време, че ако всички са като Кирето България ще цъфне и завърже!

Коментирай

Mahno

преди 2 месеца

Найо Тицин или известен и много търсен в средите на АМБРИАЖИТЕ като ЗАЙО БАЙО

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.