Да ни е честит полуШенгенът и майкопродавците от Сглобката!

https://svobodnoslovo.eu/komentar/da-ni-e-chestit-polushengenat-i-maykoprodavcite-ot-sglobkata/124237 SvobodnoSlovo.eu
Да ни е честит полуШенгенът и майкопродавците от Сглобката!

И тъй, според австрийският вътрешен министър в рамките на преговорите за ветото на Австрия Мишокът и Гаргамелка са поели ангажимент за приемане на неустановено количество емигранти от Афганистан и др. страни от Близкия Изток. Разбира се отглеждането им ще е за наша сметка. Странно защо ли казионните проправителствени медии мълчат по въпроса и никой не пита за колко мигранти е поет ангажимент и как ще се осигурят средствата за това? 

Да ни е честит полуШенгенът и майкопродавците от Сглобката! И всичко това тия да се похвалят, че са свършили нещо и да се подмажат на Господарите си от Брюксел, благодарение на които тази Куролация изобщо я има.

Даниел Божилов

2 Коментара

BELANDIN

преди 4 месеца

Милата България..! Никога не е имала такива прости и подкупни хора за политици...! Нарязоха паметниците с флексове, лъжат хората с новини, които въобще не са се случвали.. Няма да ги изброявам поименно те са навсякъде, като се почне от ГЕРБ, ПП-ДБ, а сега и турчулята. Да ви пикая на парите, които крадете от залъка на хората и от трафик на наркотици и проституция...вие сте на всеки километър, а сега и този академик, който излага българската научна мисъл пред Света. Засрамете се!

Коментирай

друг индианец

преди 4 месеца

Никой не му е виновен на "тоя народец"!Никой!Той сам си е виновен за жалката си участ,но е толкова зомбиран,че не може да проумее това си състояние!Всичко друго,цялото това бръщолевене по форумите, е напълно лишено от смисъл,освен да гъделичка егото на коментиращите празнословци!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.