Да питам украинския служител Тагарев от какво точно трябва да пази НАТО Черно море?

https://svobodnoslovo.eu/komentar/da-pitam-ukrainskiya-sluzhitel-tagarev-ot-kakvo-tochno-tryabva-da-pazi-nato-cherno-more/114821 SvobodnoSlovo.eu
Да питам украинския служител Тагарев от какво точно трябва да пази НАТО Черно море?

Да питам украинския служител Тагарев от какво точно трябва да пази НАТО Черно море? От Русия ли, която има излаз на морето от почти 300 години? Не си спомням САЩ или някоя от големите сили в НАТО да имат излаз на Черно море.

България не се брои, тя е пудел, който има излаз там от 1350 години. Като се замисля, американците дори не са били предвидени за белия свят по онова време.

Анастасия Гешева

19 Коментара

Муцинка Фешънлиева

1 year before

Мария Бакалова за 3 бона щеше цяла седмица гола да се кекерчи на яхтата му в Черно море... Роман Абрамович обича разходките на прохлада, а тагаренко щеше да е келнер в Кийф.

Коментирай

Кумчо Вълчо

1 year before

Тодор МАГАРЕв ЛАЙНАРев е КРАВАРска ПОДЛОГА, и Трябва да Бъде ОБЕСЕН ВЕДНАГА! Всяко Забавяне или Друго Решение, ще Бъде ФАТАЛНО за България!

Коментирай

Питам?

1 year before

Магарето във фащ ли е за последни инструкции? За войната в Черно море? Имат ли подписана заповед 123 с ОТАН за мобилизирането на 30 000 българи?(етнически)?! Изтипосайте заповедта 123.

Коментирай

Червената шапчица

1 year before

Германската компания Project фалира. Бaзиpaнaтa в Hюpнбepг ĸoмпaния зa нeдвижими имoти Рrојесt, ĸoятo имa плaниpaни пpoeĸти зa няĸoлĸo милиapдa eвpo в цялa Гepмaния, e пoдaлa мoлбa зa нecъcтoятeлнocт. ---- Аз съм капарирала 3 апартамента в Берлин. Баси как се прецакАх... кофти...

Коментирай

Червената шапчица

1 year before

Цените на жилищата във Финландия ще паднат тази година със скорост, невиждана от 1993 г., прогнозира Mortgage Society of Finland (Hypo). А кой кретен иска да си купи жилище във Финландия? ---- Тагарев - Купих 10 апартамента в Бахмут и съм много доволен.С малко козметични поправки ще светнат и готови за наематели ... --- Дали и аз да направя като тагаренко...

Коментирай

емигрант

1 year before

ЗАПЛАТАТА СИ В ЩАТСКИ ДОЛАРИ.

Коментирай

Кумчо Вълчо

1 year before

Шапчице, когато те срещнах в гората като малка, казах ли ти да не береш и ядеш червени мухоморки? Дрогирането води към глупави решения! Сега си капарирай пет (5) кофички квасено мляко, без банички с останалите пари!

Коментирай

Кумчо вълчо- другия!

1 year before

Мноо шапкари се развъдиха! Не смеят да си кажат, че са тролове с п”шки! Че и гнусни и арогантни! Отврат!

Коментирай

Кумчо Вълчо- другия!

1 year before

Червена шапчице- много изчервена и нервна беше. Наложи се да те успокоя. С медитация и тибетски песни.

Коментирай

Кумчо вълчо-другия

1 year before

Накрая се появи Влад Цепеш и реши дилемата.

Коментирай

Glienicke Bridge.

1 year before

Тагарев трябва да се арестува in flagrante: 1.За държавна измяна 2009-2010 съв. в МО България, 2013 сл. мин. МО България и устойчиво продажно 2005-2014 съв. МО Украйна. Жалка работа. Няма такъв случай в нашето държавно и военно дело. 2.За уронване на престижа на бълг. армия. Тоя продажник надмина пор. Ангел Янчев дето ранен в плен пази знамето навито на кръста си 9 мес. А тоя публична личност, на държавна заплата вече 1г.5 мес. на фейсбука си знамето на Украйна. Слава Украине. Знамето олицетворява дълга към Отечеството, държава и армията ни. 3.ЗА подвеждане на службите да не изпълняват задълженията си относно Миротворец"там няма заплаха за хора, евент. може да се направи проверка" За неговата заплаха, дето се насра до синьо и повече в жълто"нека службите да си разследват... и да се върви по процедурата".

Коментирай

Glienicke Bridge.

1 year before

4.За уронва е престижа на бг правителство"че няма как да защитим бг гражданин, който се намира на другия край на света". 5.Бронирана техника-какво, колко, някой брои ли С-200. 6.За това, че вместо "да ни повиши равнището на ситуационната осведоменност е в 8 дни платен отпуск и се налага касетъчния Денков, дето е "в пълноценна война" от 11.07.,с академичната си глава, където м/у 2 катиона и 3 аниона има битка с пяна да ни обяснява да не се страхува е. ЗА промоцията Тагарев, оставка и престиж, дайте още точки.

Коментирай

До ЧШ ...

1 year before

Обикновено не участвам във форуми за тъпаци ... Съветвам същото ... Че иначе ще трябва да си правиш лоботомия ... :) Видях, че пияната крава дава някакви признаци на интелект ... Съвет към кравата ... Пий си бирата и не се обаждай ... Всички те видяхме каква "йористка" си ...

Коментирай

Само една дума ...

1 year before

Не участвам във форуми за тъпаци ...

Коментирай

Между другото ...

1 year before

Къде изчезна онзи Онанист Ивайло ... Къф беше .. Нали щеше да осеменява бабички на задната седалка ... Липсва ми тоя пич ... С неговия железен ... Да не казвам какво ...

Коментирай

Гешева ...

1 year before

Стискай краката и бягай надалеч ... Че Ивайло Онаниста май душа бере за теб ... То не бяха статии, то не бяха автомобили със съпротива на бабички и напъни за интеУект ... Рън, Гешева, рън ... :)

Коментирай

Иванов

1 year before

Някой знае ли колко и плащат на Шапчицата, че и на някой други да ОКЕПАЗЯВАТ ФОРУМА НА ГЕШЕВА, ДА СВЕЖДАТ ВСИЧКО ДО ПРАЗНО И ТЪПАШКО БРЪЩОЛЕВЕНЕ. КАКТО В АФЕРА, ТАКИВА ПРАЗНОДУМЦИ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ПРЕДУПРЕЖДАВАНИ. ТОВА НЕ Е СЕЛСКА КРЪЧМА, И НЕ МЯСТО ЗА РАЗВРАЩАВАНЕ С ЦИНИЗМИ И СЪС СКУДОУМИЯ. НЯМА ЛИ ВЗАИМНО УВАЖЕНИЕ НЯМА НИЩО, АБСОЛЮТНО НИЩО.

Коментирай

Ловецът

1 year before

А какви приказки имаше едно време!..

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.