Да се съюзиш с Баце, за да отмъстиш на Радев...

https://svobodnoslovo.eu/komentar/da-se-sayuzish-s-bace-za-da-otmastish-na-radev/6880 SvobodnoSlovo.eu
Да се съюзиш с Баце, за да отмъстиш на Радев...

По късна доба, малко преди да встъпим в Деня за размисъл преди решаващи за страната избори, ЦИК взе умонепостижимо решение – да се броят 100% от разписките от машинното гласуване. Това противоречи на Избирателния закон, противоречи на решението на Върховния административен съд, противоречи на елементарната логика.

Предложението е на зам. председателя на ЦИК Емил Войнов - председател на ОПКК на БСП. Войнов изпълнява нареждане на Нинова, според която така щяло било да се върне доверието в машинното гласуване! Как? Като бъде опорочено и саботирано!

За безобразието са гласували 12 членове на ЦИК (80%), против – 3 души (20%), а именно Цветозар Томов, Любомир Георгиев и Росица Матева. Тези трима души (20%) мислят с главите си. Другите 80% не знам с какво мислят, ако изобщо мислят. Другите – това е новата коалиция ГЕРБ, ДПС, БСП и ИТН. Без значение кой какви лъжи говори и заглавичква електората. „Тези” 80% са „онези” 80%. Без съмнение. Вечните 80%!

Решението на ЦИК е безсмислено. То е нищожно. То няма никаква юридическа стойност. Легитимните резултати от изборите са единствено и само тези, които излизат от машината! Не от нечий възпален мозък! Нито от нечие коварство. Нито от нечие лицемерие. Това е „активно мероприятие”. Това е операция „под чужд флаг”. После подбудителите на това безчинство ще си мият ръцете с ЦИК.

Целта е пропагандна. Целта е хаос, вой, жалби, писък и несмислени доноси след изборите до ЕС, ЕК, ЕП, ЕСПЧ и където ви хрумне! И, разбира се - да бъдат пресирани Радев и Йотова. Що?! Щото някой знае, че ще изгуби изборите! А пък друг се вижда премиер! Цели 5 години сънува, че е премиер!

Да се съюзиш с Баце, за да зловредстваш срещу Радев, е като да се самокастрираш, за да накажеш жена си, щото любовницата ти изневерява…

Гласувайте! Гласувайте! Гласувайте!

Да изринем гюбрето!

Велислава Дърева

https://pogled.info/

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.