Държаво, бъди родна майка на живеещите в теб, спри да бъдеш мащеха !

https://svobodnoslovo.eu/komentar/darzhavo-badi-rodna-mayka-na-zhiveeshtite-v-teb-spri-da-badesh-mashteha/54443 SvobodnoSlovo.eu
Държаво, бъди родна майка на живеещите в теб, спри да бъдеш мащеха !

Бог е с отворени врати за всеки, той няма публикувано приемно време , но за среща и опознаване с него има строг вътрешен и за посветени нему ред.

По- голям и тежък е този вселенски регламент за човека отколкото административно-чиновнишката инквизиция , налагаща се на човекя приживе и самоовластила се сякаш е бог .

Държаво, бъди родна майка на живеещите в теб, спри да бъдеш мащеха !

И преживявай , бедна държаво, божествения порядък , който уж заявяваш , че следваш, но предаваш всеки път , откакто си със независимо съществуване.

Само в чуждо робство ли, българино, ще помниш своя род, своите братя, своя език и вяра?

Не заслужаваш да си свободен, братко. Свободата ти отнема и паметта, и честта , и принадлежността.

Опак си. Но се знаем .

Стела Богомилова

2 Коментара

Мина

преди 11 месеца

“Държаво, бъди родна майка на живеещите в теб, спри да бъдеш мащеха !” С цялото ми уважение към Вас, но това си е чист стокхолмски синдром! Жертвата се моли на садиста си! Коя е “държавата”, г-жо?! Садиста! А Вие- жертвата на садиста, сте паднали на колене да й се молите! Знаете ли какво Ви чака? Смърт! Освен ако не скочите да се биете срещу садиста си!

Коментирай

t_ab

преди 11 месеца

Държавата!? Това не са ли хората живуркащи в нея и позволяващи на шофьорчета и охранителчета да ги таковат, - да ги управляват. Какъвто матриала, такава и държавата. Закривай!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.