Де факто наши министри са „персона нон грата” в САЩ ШЕФЪТ НА НАСА СЕ СРЕЩНА  С АНОНИМНИЦИ ОТ БЪЛГАРИЯ

https://svobodnoslovo.eu/komentar/de-fakto-nashi-ministri-sa-persona-non-grata-v-sasht-shefat-na-nasa-se-sreshtna-s-anonimnici-ot-balgariya/126984 SvobodnoSlovo.eu
Де факто наши министри са „персона нон грата” в САЩ  ШЕФЪТ НА НАСА СЕ СРЕЩНА   С АНОНИМНИЦИ ОТ БЪЛГАРИЯ

Де факто наши министри са „персона нон грата” в САЩ

ШЕФЪТ НА НАСА СЕ СРЕЩНА 

С АНОНИМНИЦИ ОТ БЪЛГАРИЯ

.

Този път обаче и енергийното ни министерство последва икономическото, като започна за мълчи за каквито и да е срещи на министъра му на американска земя.

Обаче днес, на втория ден от посещението си Асен Василев сензационно обяви, че вече се среща с живи хора вместо с фантоми. (*** виж предишния ми пост за сгледата с енергийния министър на САЩ, който обаче е на визита в Пуерто Рико и за разговора с несъществуващ заместник помощник държавен секретар в Държавния департамент). 

.

📌Асен Василев се изфука, че се е срещнал със забележителен човек и астронавт – главният администратор на NASA Бил Нелсън. 

================================

📌А главният администратор на NASA Кларънс Уилям Нелсън - Бил Нелсън обяви и то само и единствено в „Туитър”, че се срещнал с анонимни лица: някакви си българи, защото умишлено не е посочил никакви техни имена и никакви техни длъжности. 📌

================================

.

❗❗❗При срещи между длъжностни лица от различни държави ЗАДЪЛЖИТЕЛНО СЕ ОБЯВЯВАТ имената и длъжностите на гостите. 

Налице е огромно унижение за „делегацията” и нейните членове – министри на страната ни. Налице е фактическото задраскване от американското управление на тези лица като представители на България и представители на българския народ. 

Налице е уредена от американските лобисти среща на наши министри – обаче в качеството им на частни лица, понеже в другото - държавното им качество никой не желае да се среща с тях. А за капак и като частни лица с добре платен лобизъм американските министерства им отказват срещи. И ако България не беше членка на НАТО и не бяхме съюзници със САЩ, дори и срещата в НАСА нямаше да я има, колкото и лобистите да се изтрепят от работа.  

__________________________________

❗❗❗Това означава, че българският министър на финансите и българският министър на енергетиката неофициално са обявени като „персони нон грата” за държавното управление в САЩ. ❗❗❗

__________________________________

*** Напомням ви, че лобизмът се заплаща и ПП плаща тези 100 000 долара и чрез държавната субсидия – т.е. с парите на всички нас.

Григор Лилов

3 Коментара

Глас от народо

преди 2 месеца

Оставка ,оставка ,оставка. Да живей В.В.Путин. Да пращаме петиции ,да прати витязи ,да ни освободят от ЕС и НАТО. Да живей Тръмпича. Не щем вече робство и банани. Братя да се борим. Лилов ,води хората. .

Коментирай

Посетител

преди 2 месеца

Към Глас от народо: Нямаш си представа, колко си прав понякога. Ама адски си прав! Дори когато си мислиш че се бъзикаш...

Коментирай

Гъ(З)с от народо

преди 2 месеца

Братья, не вервайте на плагиата Глас от нам де си, язе съм автентичнио джендър-антипутинист-психодесен либерал! Не вЕрвайте на фалшификати, изберете българското!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.