До каквото са се допрели ПП, всичко фалира и катастрофира

https://svobodnoslovo.eu/komentar/do-kakvoto-sa-se-dopreli-pp-vsichko-falira-i-katastrofira/129333 SvobodnoSlovo.eu
До каквото са се допрели ПП, всичко фалира и катастрофира

До каквото са се допрели ПП, всичко фалира и катастрофира. Разгониха фамилията на България, а всеки, който се е допрял до тях, се е сгромолясал. Ей, Кирил Петков си хареса една автомобилна компания да прави автомобили в България и тя фалира. Безпогрешен "литмус" за катастрофа  - видиш някъде Продължаваме промяната и знаеш, че всичко ще свърши в блатото!

КурУлацията резултира с напредъци, значи!

Елена Гунчева-Гривова

5 Коментара

Червената шапчица

преди 1 месец

Салва прави вимана си невидима, но Кришна изпраща ракета, която открива Салва и кораба му по звука. „Махабхарата“ описва и картина на страшна война преди около 12 хиляди години между Атлантида и империята на Рама. Говори се за страшно оръжие, което точно съответства на ядрено оръжие, а подобни картини са многобройни в древноиндийския епос. В „Рамаяна“ подробно е описан полет до Луната с вимана и битката там с летателните апарати на атлантите – ашвини. Източник: Уикенд

Коментирай

Червената шапчица

преди 1 месец

В „Махабхарата“ се разказва как царят на асурите Майясур управлява вимана с диаметър от 12 лакти и с четири масивни колела. На друго място се описва как Кришна преследва в небето вимана на Салва.

Коментирай

Червената шапчица

преди 1 месец

- Здравей... Липсвам ли ти? - Ако трябва да съм честна - да, много! - Да се съберем отново?... м? - НЕ! Страх ме е, че ще ме излъжеш отново! - Да ти напомня ли, че аз те заварих с друг мъж в нашето легло? Какво съм те излъгал?! - Излъга ме, че ще се върнеш от командировка на следващия ден!!!

Коментирай

Настапир,Криптомир,Педерасомир Педофил АНАЛниев

преди 1 месец

Мангала киро-дупнишкия циганин се докосна до парапета на проститутката лена-курвата и стана уроспията линче -хленчи мастията.От мустакати шафрантия ленчето стана пачавра.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.