ДОКАЖЕТЕ, ЧЕ Е НЕВЪЗМОЖНО!

https://svobodnoslovo.eu/komentar/dokazhete-che-e-nevazmozhno/131772 SvobodnoSlovo.eu
ДОКАЖЕТЕ, ЧЕ Е НЕВЪЗМОЖНО!


В публична беседа наскоро разказах за една моя субективна визия, една хипотеза за случващото се днес в света. На някои може да им звучи като приказка и нека я приемат за такава. На други…кой както я разбере! 
Идеята ми накратко е такава : 

Глобалният елит вече е обединен в Давос, ложи, клубове и форуми. Този глобален елит вижда, че запазването на неговата власт става все по-трудно и по-трудно. Започва да търси начини за запазване на тази власт и превръщането и във вечна такава. Той иска да запази доминацията си и богатствата си и безпроблемно да ги предаде на наследниците си, които да продължат да властват над света.
 За целта трябва да унищожи всякаква възможност за промяна - де факто да спре развитието, диалектиката на историческите процеси, да предотврати нови революции и бунтове. 

Не щеш ли, отнякъде се появява възможност представители на елита да се срещнат с дявола и неговите главни демони. Давосците избират свои представители и ги изпращат на срещата. Там сатаната им предлага “фаустовка сделка” - продават му душите си и изпълняват неговите заръки, а в замяна на това получават вечна власт и вечни богатства. “Делегацията” от глобални господари, разбира се, приема предложението. 
Дяволът изисква от нотабилите да унищожат Божието творение човек - първо да унищожат вдъхнатата от Бог душа, а после и телата - “образът и подобие” Божие. И това се отнася за всички човеци. 

Елитът се захваща за работа - измисля какви ли не гадости, развращава масата хора, вменява им всички смъртни грехове за нов морален кодекс, унищожава всичко светло и добро. Превръща ги в самовлюбени егоисти (луциферианският грях), прави го алчни, гневни и невъздържани, развратни и похотливи, включително чрез множество джендъри, пропаганда на хомосексуализъм и т.н. После ги прави все повече и повече завистливи, лакоми и мързеливи. Накрая човеците губят духовността си, морала и нравствеността си. Губят човешката душа, вдъхната им от Бога. Превръщат се в зли зверове и заживяват в подобие на джунгла, където всеки е срещу всеки и да мачкаш, побеждаваш и унищожаваш другия е нещо общоприето. 

Но не се свършва с това. Дяволът изисква и физическо унищожение на Божието творение човек. Затова елитите започват всевъзможни кампании за унищожение на хората. Възражда се малтусианстово, убеждават се човеците, че не трябва да имат деца, защото това щяло да навреди на климата, започват да ги хранят с какви ли не гадости, за да умират повече и по-бързо, насаждат им всякакви страхове - от глобално затопляне, пандемии, войни, нашествие на извънземни. Останалите живи пък убеждават, че няма смисъл да живеят скучен живот в тленните си тела и  преформатират съзнанията им в електронни единици, които заживяват уж вечно във виртуалния свят. А телата преработват в тор или нещо друго. Така е унищожен и човекът физически, унищожено е тялото, създадено от Бог по негов образ и подобие. 

Накрая елитът заживява вечно сам на оголената земя и извън нея и започва да строи свой богаташки Едем, където роботи и изкуствени интелекти го обслужват. 
Пак повтарям, че това е само притча, приказка или обикновена измислица. Такава хипотеза е напълно недоказуема от тленен човек, още повече, че "рационално мислещите" изобщо не вярват, че има Бог или дявол. Обаче по същата логика е напълно невъзможно да се докаже и обратното - че това не се случва и че не сме подложени на духовно и физическо унищожение по поръчка на лукавия. Който иска - да опита. 

Иван Спирдонов

4 Коментара

Млечин

преди 1 месец

Ама този вече сериозно си пише за дяволи,сатанисти,Давос-като че ли е седял там и е слушал какво си говорят.И даже обвинява разумните хора,че не вярват на тези глупотевини.Струва ми се,че семейството му трябва да вземе сериозни мерки.Вчера бяха животните,утре сигурно ще се сети за Ротшилд,оставил е ционистите,засега,да отдъхват.Очаквам налудната мрежа да се включи всеки момент....

Коментирай

до Млечин

преди 1 месец

Ми начетен е човекът, знае за култът към дявола, който се шири напоследък, поназнайва и много други нещица, за които ако говори, такива като теб ще му се смеят, а то не е много за смях работата, а баш си е така... ама ти продължавай да спинкаш, ще ти пазим тишинка 🤭https://www.dezeen.com/2021/03/29/satan-shoes-lil-nas-x-mschf-nike-shoes-blood/

Коментирай

Really?!?

преди 1 месец

Млечен, оди нагъвай рязаната чифутска патка и не умувай много, нямаш грам капацитет за нищо друго!

Коментирай

Emigrant

преди 1 месец

За съжаление, човекът е прав. Това се случва в момента. ЕС комисарите са си продали душите на дявола. Рибата се вмирисва от към главата.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.