Е какво чудно има, че сложили надпис-трансперант-плакат на американското посолство на Прайда? От Америка дойдоха всички злини за народа ни

https://svobodnoslovo.eu/komentar/e-kakvo-chudno-ima-che-slozhili-nadpis-transperant-plakat-na-amerikanskoto-posolstvo-na-prayda-ot-amerika-doydoha-vsichki-zlini-za-naroda-ni/136561 SvobodnoSlovo.eu
Е какво чудно има, че сложили надпис-трансперант-плакат на американското посолство на Прайда? От Америка дойдоха всички злини за народа ни

Е какво чудно има, че сложили надпис-трансперант-плакат на американското посолство на Прайда? От Америка дойдоха всички злини за народа ни. Публична тайна е, че Прайда се финансира от организациите и фондациите на САЩ, да не го финансирам аз. Просто сега си го казаха явно. 
Сектите дойдоха от САЩ.
Наркотиците дойдоха оттам.
И джендър идеологията дойде оттам.

Изобщо, като са брандирали цяла България с плакати колко хубаво било 20 години в НАТО, което е САЩ, да преброим "хубавите" неща, които членството ни донесе.
Между другото, Фандъкова организираше значително по-шумни, предизвикателни, многочислени и значими Прайдове на Паметника на Съветската Армия. Този вчера беше смешка. Като махнаха паметника, махнаха и смисъла на Прайда. 
Глупави са.

Анастасия  Гешева

3 Коментара

Димитър

2 months before

От Америка дойде всичко най-лошо за цялото човечество, а не само за България! - сифилисът - тютюнът - животът на кредит - всеобщи парични отношения - клишета, заменили човешките чувства - най-уродливите форми на масова "култура" - полуфабрикатите - джънк фууд (храните боклук) - бързата "храна" - кока кола (тази отрова продължава да убива децата ни!) - най-порочните медицински практики - ГМО - наркотиците (масова употреба) - ЛГБТ - атомното оръжие - сатанинската църква - сектите - "позитивното мислене" ( стратегия за формиране на съвременния масов идиот) Мога да изброявам още много.... Проклета държава!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.