Един след друг изчезват корабите на Български морски флот, а някои от тях горят като факли

https://svobodnoslovo.eu/komentar/edin-sled-drug-izchezvat-korabite-na-balgarski-morski-flot-a-nyakoi-ot-tyah-goryat-kato-fakli/123389 SvobodnoSlovo.eu
Един след друг изчезват корабите на Български морски флот, а някои от тях горят като факли

Един след друг изчезват корабите на Български морски флот, а някои от тях горят като факли. Натъпкани до потъване с играчки от България за Израел. Какви ли играчки карат за Коледа нашите олигарси и скритите зад тях политици? 

Дано скоро не запалим самата България от четирите й страни! Нацисти, сър.

Николай Марков

5 Коментара

Мата Хари . . .

преди 5 месеца

Не разбрах . . . Ще ги изчежваш ли тия кораби или ще ги тъсиш в интернет, за да ги изчезнеш . . . :)

Коментирай

Бах ти простия Трол . . .

преди 5 месеца

Не знам кой е по-по-най-тъп . . . Тоя или Гунчева . . . Идеи . . . ? ? ?

Коментирай

Луцифер

преди 5 месеца

Флота го наряза Домусчиев с благата ръка на Командира

Коментирай

Павлина

преди 5 месеца

Те забогатяват и се хранят от унищожаването на България. Пред очите ни смачкаха държавата и "закотвиха" на дъното на оцеляването й. Всяко рушене на паметници, пренаписване на улици и площади е като хапче за деменция. Българите изпадат в национална деменция, лишени от памет за историята си, за героите си, за освободителите си. Точно като дементно болни хора се лутат във времето и пространството без да разбират какво се случва. Свидетели сме на тъжен край на народ с велика история.

Коментирай

Доктор "Ох, боли"

преди 4 месеца

До "Бах ти простия Трол" - и тримата. Има още една тук аналЛИЗАТОРКА, дето пише небивалици. Аз спрях да чета ЕГГ и онази другата. Ще спра да чета и Марков.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.