Единици хора разбират онова, което се случва в Украйна

https://svobodnoslovo.eu/komentar/edinici-hora-razbirat-onova-koeto-se-sluchva-v-ukrayna/26329 SvobodnoSlovo.eu
Единици хора разбират онова, което се случва в Украйна

Как да обясним на тия, които оправдават престъпленията си с размахване знамето на евроатлантизма, че няма никакво значение дали с тях е НАТО, а дали с тях е Бог. Не, че либералните ни люде вярват в свръхестествени сили, но все пак. Защото кой си ти всъщност ако живееш, за да хулиш Бога? А невярващият, впрочем, е бъдещ вярващ - заблудена овца. Само трябва да си научи урока по трудния начин и хоп, става вярващ на мига.
Някои хора само от такъв урок разбират!
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Наблюдавам внимателно как някои между нас продължават упорито да насаждат омраза към руснаците. Искат тяхното физическо унищожение, пълно изтребление и заличаване от лицето на Земята. Това не са божии дела, а сатанински, защото който мрази божието - каквито са и руснаците, значи мрази и Бога, който ги е създал като всички нас. Който пък мрази Бога себе си мрази и неговия път ще бъде твърде кратък на Земята.
----------------------------------------------------------------------------------------------
Още веднъж ще кажа. Единици хора разбират онова, което се случва в Украйна.
Това не е война за увеличаване на територия, нито война за ресурси. Не е и нещо познато досега, защото се случи и развива по начин недостоен и начин позорен за човешката цивилизация. Русия беше принудена да действа с изпреварващ удар, защото ако не беше го направила, жертвите от двете страни щяха да бъдат поне 10 пъти повече, а контрола на военната криза несигурен. Войната е изкуство, господа! А както знаете не всеки човек е творец, автор или художник. Затова трябва много да се внимава.
Само с омразата се разделете, моля! И бъдете умни, а не глупави.

Николай Марков

1 Коментара

Контики

преди 1 година

И така прав е Николай Марков за Русофобията , пита се какво ще направи Българският народ който във по голямата си част е Русофилски настроен .Не може едни малобройни кресливи либерални фашисти да са по силни от нас Русофилите За мен истината е една трябва всекидневно и денонощно да ги разобличаваме тези мръсни проамерикански продажници ,без капка почивка мщото те гробокопачите на България са се хванали за лопатите за да погребат България окончателно .

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.