Едно време така си търсехме княз из виенските сладкарници...

https://svobodnoslovo.eu/komentar/edno-vreme-taka-si-tarsehme-knyaz-iz-vienskite-sladkarnici/130543 SvobodnoSlovo.eu
Едно време така си търсехме княз из виенските сладкарници...

Едно време така си търсехме княз из виенските сладкарници...

Отчаяна държава, обречена, ненаучила важните уроци от историята.

И най-нахалното е, че главният виновник за този водевил - абсолютната правна нула Христо Бойкикев, още не е подал оставка като депутат и лидер на ДБ. Напротив, прави се на треснат.

Няма едно "извинявай" и от Бойко Борисов - човека, който постоянно лансираше Бойкикев и все се фукаше: "За конституционната реформа разчитам изцяло на Христо Иванов!"

Ето ти сега една конституционна реформа. Няма премиер, не може да се състави служебен кабинет, скоро може да се окажем с 480 депутати едновременно!

И невежите знаят, че Бойкикев е невежа. Лишен от адвокатски права. Нещатен информатор на американското посолство, обладал мантрата, че е човекът на Чичо Сам у нас. Партийният аватар на олигарха Прокопиев. Борисов му се кланя от страх, че оня ще го накисне. И той го прави, но главата на Борисов не увира. 

Истината е, че лидерът на ГЕРБ влачи Бойкикев на гръб още от 2014 г. Политическото му поведение е функция от капризите на това нищожество и неговите покровители. Цялата съдебна система бе съсипана по волята на бойкикевци с логистичното съдействие на Бойко Борисов. 

Все едно, вече е късно за каквито и да било обяснения. Трябва да се махат, вкупом, провалът е исторически. Не просто да не се гласува за тях на избори, но и да им се отнеме правото да участват на избори. Това наричам справедливост.

Недялко Недялков

1 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.