Еднооките журналисти виждат само ставащото в Украйна

https://svobodnoslovo.eu/komentar/ednookite-zhurnalisti-vizhdat-samo-stavashtoto-v-ukrayna/129710 SvobodnoSlovo.eu
Еднооките журналисти виждат само ставащото в Украйна

Еднооките журналисти виждат само ставащото в Украйна.

Същевременно Oxfam в доклад от 15 март обвинява Израел, че активно възпрепятства операциите за помощ в Газа в нарушение на заповедите на Международния съд. В него се отбелязва, че 1,7 милиона палестинци, около 75% от населението на Газа, са изправени пред глад и 2/3 от болниците и над 80% от всички здравни клиники в Газа вече не работят. По-голямата част от хората, гласи докладът, „нямат достъп до чиста питейна вода“ и „санитарните услуги не функционират“.

Здравното министерство в Газа каза в понеделник, че най-малко 31 726 души са били убити от началото на израелското нападение преди пет месеца. Броят на жертвите включва най-малко 81 смъртни случая през предходните 24 часа, се казва в изявление на министерството, добавяйки, че 73 792 души са били ранени в Газа от 7 октомври насам. Хиляди други са в неизвестност, много от които са затрупани под развалините.

Геноцидна политика, която минава незабелязано за циклопите-журналисти!

Боян Дуранкев

1 Коментара

big

преди 1 месец

Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим:---- https://use.my/man

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.