ЕК взе решение за предаване на България на съд за нереципиране на европейски директиви в три насоки

https://svobodnoslovo.eu/komentar/ek-vze-reshenie-za-predavane-na-balgariya-na-sad-za-nerecipirane-na-evropeyski-direktivi-v-tri-nasoki/138999 SvobodnoSlovo.eu
ЕК взе решение за предаване на България на съд за нереципиране на европейски директиви в три насоки

ЕК взе решение за предаване на България на съд за нереципиране на европейски директиви в три насоки. 

Директива (ЕС) 2019/882 за достъпността на продукти и услуги за хора с увреждания), съобщиха от ЕК.

Директивата относно правото на информация в наказателното производство (Директива 2012/13/ЕС).

Европейската комисия реши също да предяви иск срещу България пред Съда на ЕС поради това, че българският закон за социалните услуги е в нарушение на член 16 от Директива 2006/123/ЕО за услугите и членове 56 и 57 от Договора за функционирането на Европейския съюз.

Като се има предвид, че още директиви не са транспонирани, като например тази за колективните искове по потребителски спорове, и там сигурно скоро ще ни дадат на съд.

Изпълнението на горните изисквания на ЕС тук дори не са в начална фаза и няма идея да бъдат внесени нужните законопроекти. Това значи, че ще бъдем осъдени и ще плащаме огромни глоби.

От всичко това, вкл. заявените приоритети на политическия елит в България се налага извода, че те по никакъв начин не искат България да стане нормална европейска държава и да се налагат европейските правила, а ги интересува единствено ПВУ и парите от него и затова се напъват да внесат законопроектинте по него. За останалото не им дреме!

Това са българските евро-либерали!

Даниел Божилов

1 Коментара

Yoyo

1 month before

А превод за простосмъртните ще може ли ?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.