ЕВРОАТЛАНТИЦИ, ВСУЕ СЕ МОРИТЕ

https://svobodnoslovo.eu/komentar/evroatlantici-vsue-se-morite/128772 SvobodnoSlovo.eu
ЕВРОАТЛАНТИЦИ, ВСУЕ СЕ МОРИТЕ


Цялата грантаджийска сган днес е в траур. Очеизвадно стана, че усилията да ни накарат да мразим Русия и да отричаме Освобождението, са отишли на вятъра. Милиони българи днес почетоха Освобождението на България от турско робство от Русия. Навсякъде се развяваха наред с българското и самарското знаме, и руското като знак за благодарността и признателността на българите към Русия, която с цената на хиляди жертви извоюва българската свобода.
В стотици градове и села се проведоха тържества. През всички села, от които минах, имаше тържества на площадите, възстановки от историята, концерти, рецитали. Стотици хора се изкачиха до паметника на Бенковски и до къщата-музей, в която е бил роден и е живял. Всички радостно се поздравяваха за празника. Предполагам, тези гледки са предизвикали мигрена и гърчове у новите Хаджипенчовци и долни предатели, които ни карат да забравим кои сме. Няма да забравим! И няма да ви простим, предатели, че действате против България и най-лошото, опитвате се да подмените историята на българите.

Само, че история не се подменя лесно. Не са само един-два паметника. Из цяла България има паметници, костници, паметни плочи от боевете в Руско-Турската война, от геройската смърт на въстаниците от Априлското въстание, Самарското знаме гордо се развява в мемориала над Стара Загора. 

Ние не забравяме! Не забравяме кой раздели България, за да падне под турско робство! Не забравяме кой е предал Търново на османците. Не забравяме кой и какъв е Сюлейман паша, клал българите при Стара Загора. Не забравяме Паси, който ни набута в НАТО и ревеше от радост, че е успял в гнусното си предателство към народа, който го спаси. Ние не забравяме предателите!
Русия днес може да види българският народ какво отношение има към нея. Да види признателността и любовта ни към братята ни освободители. А евроатлантическата сган днес може да види колко напразно полага усилия. 
Впрочем краварският посланик беше ли на Шипка?!

Елена Гунчева-Гривова

5 Коментара

Честит ти 3ти Март бе, Кенеф Мъртъв! Извини се бе, извини се, бе!

преди 2 месеца

По случай националния празник Трети Март, колективно и най-тържествено и празнично да се изсерем па макар и символично в устата на шефовете на грантаджийската сган в днешна колониална България - сър Кенеф Мъртъв от Посолството и Джордж Сорос. Както казват французите: "Bon appetit".

Коментирай

Чичо

преди 2 месеца

Специалистът по скопяване на лъвове газ пикае! От мен запалката!

Коментирай

Жоро

преди 2 месеца

Уж сме европейци , а за съжаление , навремето не изпратихме гнусните чифути в крематориумите , както направи цяла демократична Европа.

Коментирай

Жоро

преди 2 месеца

Уж сме европейци , а за съжаление , навремето не изпратихме гнусните чифути в крематориумите , както направи цяла демократична Европа.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.