Евродепутатсвото е източник на лични пари и нищо друго

https://svobodnoslovo.eu/komentar/evrodeputatsvoto-e-iztochnik-na-lichni-pari-i-nishto-drugo/130755 SvobodnoSlovo.eu
Евродепутатсвото е източник на лични пари и нищо друго

Никакъв смисъл няма да се обръща внимание на всички приказки у политиците по изборите и след тях. Защото доказано те едно говорят, друго правят, а накрая става така, както иска Посолството. 
Загубена кауза е анализ на партийната активност за вътрешния живот. 
Възможно е и по-натам да пиша пак това. За България няма абсолютно никаква полза от нейните евродепутати в ЕС. Доказано!

Единствената полза е за българските евродепутати, които генерират огромни заплати и стават богати.
Всякакви приказки за това кой щял да влезе в ЕС и от коя партия са за пълни наивници, за хора, които не познават работата на ЕС като глобаслистка структура, които не познават геополитическата логика на глобалистките институции. Те са само фасада, с която никой от същинските управляващи ЕС не се съобразява. Брюксел е необходимата външна сцена, с която да се оправдае илюзията, че ЕС е демокрация. Същинските решения се вземат от хора и кръгове, до които точно българските депутати в ЕС нямат и никога няма да имат достъп. Българските евродепутати в Брюксел не могат и никога няма да могат да окажат каквото и да е влияние на тази рушаща се организация. Те също са фасада.

Няма значение дали са специалисти или артисти. 
Евродепутатсвото е източник на лични пари и нищо друго. Никога досега не съм гласувала на евроизбори. Че аз този съюз не го искам по подразбиране!
Евроизборите у нас са чиста форма бла-бла и нищо повече

Анастасия  Гешева

23 Коментара

Бля, бля

3 months before

Ами то трябва да си дебил ,за да не знаеш, че евродепутатството е източник за забогатяване на личности изпратени там. Само факта ,че Слабаков нито веднъж не се изказа ,говори за стойността им като евродепутатите . Всичко е пунта мара ,и евроизборите и нашите и в света както е казано царица е парица. Той Яворчо затова се отказа от политиката ,че малко депутатства, всъщност за неговата възраст 10 години не са малко ,ама имаше ищях малко брюкселски въздух да вдиша, а те го запратиха в 9 та глуха. ХАХАХА

Коментирай

А.Д.Ч.

3 months before

Само идиот трябва да мисли нещо различно, поради което ще се избият, кой да е първи в политическите им листи. Отдавна е ясно, че в основата на всяко управление стои партийно надмощие, а оттам и гласуването в НС по партийно - ето защо приетите закони в последните години е с такова качество Да не би само конституционните промени имат нужда от ремонт, а КТ,КСО, закона за етажната собственост - гласуват, приемат, след мен потоп.

Коментирай

Майна

3 months before

Надявам се ,че има и МИСЛЕЩИ , на които писанията на една изживяваща се като медиум от 2013 г. и анализаторка ( тя в коментар , сама отговаря- критикувате ме, че не ставам за медиум ,сега и за политика да не пиша, ами за какво да пиша..?,,) явно намери ,,подплатено,, поле за изява. Пледирам към вашето МИСЛЕНЕ ! Защо е борбата за Европарламента? Защо ,,глобалните ,, са толкова уплашени, че ,,пронародните,, партии имат небивал възход и голяма част от новите европарламентаристи ще са ТЕХНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ?! Защото това ще са тези, които се борят за народите си! Вижте кои повдигнаха проблема за ,,ваксините,! Вижте кои са против Войната?! Все още са малко, но новите избори ще променят съотношението! Кои искате да ви представляват? ДПС, ПП, ГЕРБ, ДБ....?! ЧЕ дори и БСП ( за мен те отдавна не са ,,пронародна,,) Какво ми давате за сравнение сегашните?

Коментирай

Майна

3 months before

Вижте хората , които издигат Възраждане? Или не ви харесват- щото са за Референдуми, против подкрепа на Войната, за излизане от НАТО ! Какво ми ги сравнявате със сегашните евро,, дупета,, ,пък и със Слабаков.... Или искате в Европарламента да ви представляват ,,лица,, от сглобката? Хората на Делян и Борисов? Ако е така, ходете за гъби, жалвайте се и п, сувайте..

Коментирай

Стоян Вичев

3 months before

Предизборният цирк тече отново с пълна сила. Паляци с различни окраски се надпреварват да омайват със захаросаните си лъжи гладния за промяна народ. Така желаната промяна обаче, никога не успява да се побере в избирателните урни, нито пък да дойде с поредното правителство. От зараждането на модерната държава, от създаването на републиката, заменила абсолютния монарх, изборите за нова власт винаги са събуждали народните страсти. Уви, малцина са съзрели измамната илюзия, че гласуването може да доведе до съществена промяна. Както казваше леля ви Ема Голдман – “Ако изборите променяха нещо, щяха да ги забранят!”

Коментирай

Стоян Вичев

3 months before

Всичко, което трябва да се каже за гласуването може да се обобщи с няколко думи. Да гласуваш, значи да се откажеш от собствената си власт. Да избираш господар или много такива, за кратък или дълъг период от време, означава да се откажеш от собствената си свобода. Бил той абсолютен монарх, президент или обикновен представител на властта, кандидатът, който издигаш на трона или стола, винаги ще бъде твой господар. Ти назначаваш хора, които ще са „над” закона, тъй като те пишат законите и тяхната мисия е да те накарат да им се подчиняваш.

Коментирай

Посетител

3 months before

Добри Божилов поне си го признава. За разлика от останалите. Евродепутатите законопроекти НЕ МОГАТ да внасят! Те гласуват само това, което им се спуска от ЕК! Дори не могат да редактират внесеното за гласуване (ако не греша!)... Само ДА-ДА, НЕ-НЕ, ВЪЗДЪРЖАЛ СЕ...

Коментирай

Стоян Вичев

3 months before

Да гласуваш, значи да си будала. Това означава да вярваш, че хора, подобни на теб, с удрянето на камбаната, внезапно ще придобият способността да знаят и разбират всичко. Избраните от теб представители трябва да решават и гласуват закони от всякакво естество, от производството на кибритени клечки, до производството на военни кораби, от подрязването на дърветата, до изтребването на червенокожите или чернокожи общности. Може би вярваш, че тяхната интелигентност нараства пропорционално на разнообразието от задачи, които те трябва да решат, но историята учи, че се случва обратното. Властта винаги покварява, а ораторските изпълнения предизвикват изумление. Събранията в парламента неизбежно потъват в посредственост.

Коментирай

Стоян Вичев

3 months before

Да гласуваш, значи да подготвиш измяна. Няма съмнение, че избирателите вярват в честността на кандидатите, за които дават гласа си, и те може би са прави първия ден, когато избраните представители са все още под еуфорията на отминалата надпревара. Но всеки ден има своето утре. Веднага щом обстановката се промени, хората също се променят с нея. Днес, кандидатът смирено ти се кланя, а утре, изправен прекалено на високо, ще ти каже „къш”. Като просяк, той молеше за гласове, а сега ще ти нарежда. Когато работник е назначен за управител, може ли да остане същия, какъвто е бил, преди да получи благоволението на шефа? Не се ли научава пламенният демократ да скланя глава, когато банкерът благоволи да го покани в своя офис, или когато царедворците го удостоят с честта да разговарят с него в коридора на царския дворец? Атмосферата в тези среди не е здравословна и подходяща за дишане, тя е корумпирана. Когато пращаш представители в тази мръсотия, не трябва се учудваш, че те биват покварени.

Коментирай

Майна

3 months before

Към всички ,които няма да гласувате- ще минем и без вас, овце винаги е имало..Ще се радвам да видя колко са борбените и мислещите българи- Това ще сме тези , които ще дадем гласа си за Родината. Тези, които ще гласуваме за Възраждане. Два дена- по две статии от ,- Гунчева и Гешева ,агитиращи ви да не гласувате. То е същото, като купуване на гласове, май..( или ония не знаят, че власт се печели с избори?) За първи път в Световната история откривам ТАКОВА СТАНОВИЩЕ- Власт при избори за управлението на Държава се печели с НЕГЛАСУВАНЕ, Ха ха ха..Те с право ще ви наричат идиоти тези двете, ако те ще ви ИНСТРУКТИРАТ....

Коментирай

Стоян Вичев

3 months before

Следователно, не се отказвай от властта си. Не оставяй съдбата си в ръцете на неспособни хора и бъдещи предатели. Не гласувай! Вместо да поверяваш собствените си интереси на други лица, защитавай ги сам. Вместо да назначаваш законотворци, които да определят бъдещия начин на действие, решавай ти и действай сега! Възможностите изобилстват за хората с добра воля. Да оставяш на другите отговорността за твоите действия е малодушие. “ ----Елизе Реклю

Коментирай

Майна

3 months before

Иванов, пловдивчанин съм...

Коментирай

Майна

3 months before

Към ,Стоенчо- Няма да оставим властта в ръцете на СГЛОБКАТА ,като се откажем да гласуваме. Ясно?

Коментирай

Практикабъл

3 months before

Браво, Майна, заедно сме! Наложително е да изхвърлим тази неолиберална смрад от прекрасната ни Родина. Да гласуваме за Възраждане!

Коментирай

Стоян Вичев

3 months before

Много лапнишарани от Пловдив, отново са се хванали на въдицата на този "политик" Костадинов! Аз - Никога и Никой не съм агитирал за ГЕРБ и Боко ТИКВАТА, нито за ПП и Прост Киро, нито за ДПС и СоПола Доган, нито за БСП и Курнела!!!

Коментирай

Някой си

3 months before

Колко взима един евродупетат : Работи се 4-5 дни в месеца, през останалото време европарламента е затворен (празен). - Нетна (чиста) заплата - 6200 ев/мес ; - Допълнителни - 4200 ев/мес за общи разходи - представителни и т.н. ; - До 21000 ев/мес за персонал (чистачка, бавачка и т.н.) - може да наемеш съпруг (съпруга) или роднини ; - За пътуване с лична кола 0,49 ев/км + допълнителни пари, които се изчисляват по таблица в зависимост от разстоянието. Например за 600 км сумата е около 800 евра ; - Ежедневна компенсация (за всеки ден) за присъствие в сградата на европарламента (за храна) - 300 ев/ден ; При навършване на 63 г. възраст всеки с престой от минимум 5 год. в европарламента има право на месечна пенсия от 1250 евро.

Коментирай

Към ,,Някой,, си

3 months before

Ти в момента ще взривиш системата като не гласуваш за българските евродепутати ли? А? Или що да пречиш да не отидат тези от ГЕРБ, ДПС, ПП И ДБ..? Там ще си гласуват тяхните ,, поддръжници,,.. Или ти ще покажеш принципи и характер, като отидат тези, които и във война ще те вкарат..Да, ама ти тогава ще им покажеш ,нали,.. Квото и досега им показа.. Всъщност, ти е важно да разубедиш нормалните, да гласуват. Да ги убедиш ,че нямат шанс. Ще изпишеш още един ,,памфлет,, колко разумно ще постъпят ако поднесат на тепсия България на ,,сглобката,,..

Коментирай

Тези ,които искат да не гласувате

3 months before

..изпълняват задачка. Те искат да продължи това управление Както ,,заръчаха, от посолството: ,,Не е наша работа да се месим в тези дискусии. Публично окуражихме всички партньори да работят заедно и да намерят добро решение. Много сме доволни от прогреса, който страната направи през последните девет месеца. Надяваме се, че този прогрес ще продължи и няма причина да не продължи, след като бъде сформирано ново правителство след изборите“..Ха ха ха..Отивайте за гъби , ще покажете ..,,характер,, ,или просто , че сте..Говеда.

Коментирай

Някой си

3 months before

Марк Твен е казал: "Ако от изборите зависеше нещо, нямаше да са разрешени" Но, да ви успокоя - Аз ще гласувам.

Коментирай

Босилсковски

3 months before

Радвам се да срещна толкова много привърженици на "Възраждане". Оказва се, че не е толкова лесно да се промият мозъците на българите. Единствената, но много важна неприятност е, че накрая "Информационно обслужване" обявява крайните резултати. Еректронната обработка започва още в районните избирателни комисии, т.е. има доста възможности по веригата да се подменят истинските резултати. Ето защо много хора гласували за "Възраждане" се чудят, защо крайните числа не отговарят на настроенията на народа. Но няма да се предаваме без бой. На война, като на война!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.