Европа остана гола,сама и наведена срещу Москва

https://svobodnoslovo.eu/komentar/evropa-ostana-golasama-i-navedena-sreshtu-moskva/126878 SvobodnoSlovo.eu
Европа остана гола,сама и наведена срещу Москва

Европа остана гола,сама и наведена срещу Москва.

 Републиканците решиха да блокират законопроекта за помощта на САЩ за Украйна.Сенатът на САЩ смята предстоящото гласуване за „твърде преждевременно“.

В Сената на Съединените щати Републиканската партия ще блокира гласуването на законопроект за отпускане на помощ за Украйна и южната граница на Съединените щати,написа Washington Post (WP).

Председателят на Републиканската партия и сенатор от Оклахома Джеймс Ланкфорд подчерта, че представителите на партията искат да се обединят и да блокират инициативата по време на вота на 7 февруари. Друг републикански депутат Джон Тюн нарече гласуването за помощта за Украйна преждевременно.

По време на обсъждането на инициативата се заговори, че е необходимо повече време за приемане на закона и че може да се наложи преразглеждане на законопроекта след внасяне на поправки. Вероятността законът да бъде приет в близко бъдеще се оценява като ниска.

Чуждите агенти от ЕС сключиха срамна сделка с Унгария за помощта от 50 млрд. евро за Украйна и потънаха в оборска тор и други подобни удоволствия.

 Това се случва в момент на стратегическа загуба на американската коалиция от хутите,въпреки шумотевицата от нескопосните и необяснимо предварително обявени тактически удари.

В същото време стана известно, че САЩ рязко са увеличили военната помощ за Гвиана преди гласуването за финансиране на Украйна. Това решение е свързано с териториалния спор на държавата с Венецуела за собствеността върху региона Есекибо. 

И нещата им в Близкия изток се закучиха.

Йордан Халачев

9 Коментара

Глас от народо

преди 2 месеца

Братя ,вслушайте се в мъдрите слова на Йорданат Халачев. Не е рода на оня титанин Халачев Дека се е борил срещу гнъсните фашисте .Ако ,че му е съименник. Европата се спихва ,Фащ се разпадат. Да живей Русията. Нечеме веч банани. Сакаме боряшник и мужик корен.

Коментирай

Червената шапчица

преди 2 месеца

Не предавайте голямо значение на днешните разочарования или очаквания... Утре ще има нови... (Муцинка Макиавели)

Коментирай

Червената шапчица

преди 2 месеца

Дреме ми на копринените прашки за окрайна. Но съм силно притеснена за лицето "Глас от народо". Явно някой руснак го е насилил отзад без лубриканти, а после друг руснак му е нанесъл як тупаник и сега лицето "Глас от народо" непрекъснато повтаря - Сакам боряшник и мужик корен. Когато си глупав и обиден, то е завинаги.

Коментирай

Глас от народо

преди 2 месеца

Красная шляпачка. Много си ми симпатична. Обаче , не сакам да те видим наяве ,оти мое да се влибим. А те това било ирационално.

Коментирай

Червената шапчица

преди 2 месеца

Глас от народо, не съм безразлична към теб. Знам, че страдаш и че те боли. В аптеките продават едни свещички... ползвай ги, помагат... Но споменът от грубите руснаци е нелечим. Лоши руснаци... Сакам да ти дам боряшник и мужик корен.

Коментирай

Глас от народо

преди 2 месеца

Леле ,влибвам се. Дай да се изкеризи ме. Шляпачка.

Коментирай

Червената шапчица

преди 2 месеца

Лицето "Глас от народо" при посещение при лекар. - Докторе, изпитвам с*ксуално влечение към конете. - Хм, извинете, към конете или към кобилите? - Разбира се, че към кобилите. Вие за някакъв... извратеняк ли ме имате?

Коментирай

Червената шапчица

преди 2 месеца

Жена решила да скрои номер на мъжа си и написала следната бележка: - Жоре, всичко свърши. Писна ми, не издържам вече! Край, напускам те! Скрила се и зачакала. Мъжа и се връща, прочита бележката и веднага звъни по телефона. - Скъпа, напуснах я тая мойта вещица. Трябваше да го направя още преди пет години, когато те срещнах. Сега съм твой, след десет минути съм при теб. Взел бележката дописал нещо и бързо се изнизал. Жена му разстроена от обратния ефект на шегата си, излязла от скривалището си и разплакана прочела написаното: - Виждаха ти се краката, отивам за хляб.

Коментирай

Червената шапчица

преди 2 месеца

Лицето илия проданов и този път ще прецака протестите на земеделците. Запомнете го това лайно.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.