ЕВРОПА СЪВСЕМ ИЗТРЕЩЯ! В ИСПАНИЯ УЗАКОНИХА СЕКСА С ЖИВОТНИ!

https://svobodnoslovo.eu/komentar/evropa-savsem-iztreshtya-v-ispaniya-uzakoniha-seksa-s-zhivotni/52991 SvobodnoSlovo.eu
ЕВРОПА СЪВСЕМ ИЗТРЕЩЯ! В ИСПАНИЯ УЗАКОНИХА СЕКСА С ЖИВОТНИ!

Долната камара на испанския парламент, Конгресът на депутатите, прие законопроекта за хуманното отношение към животните, забраняващ убиването на мишки и змии, които влизат в домакинството, както и използването на отрова за плъхове под наказание до две години в затвор.

Този нормативен акт включва и други форми на "любов" към животните.

Досега испанското законодателство включваше абсолютна забрана на зоофилията по отношение на домашни, домашни или стадни животни. Сега испанският парламент реши да премахне забраната, позволявайки възможността за полов акт с всички гръбначни животни, освен в случаите, когато животното е наранено.

Специфичното испанско законодателство вече съдържа разпоредба, която гласи:

„половият контакт с животно е незаконен, ако споменатото действие причинява нараняване, изискващо ветеринарно лечение за възстановяване на здравето на гръбначното“.

Преди законът да бъде приет, той трябва да бъде одобрен от горната камара - Сената. Някои консерватори се надяват, че сенаторите ще коригират законопроекта и ще запазят скотоложството незаконно. Това обаче е малко вероятно, тъй като по-голямата част от местата се контролират от лявата коалиция.

Изкукуригалите европейци базират подобни извращения на идеята, че животните също имат права и чувства и тези чувства могат да бъдат споделени със стопаните им по всякакъв начин, включително и сексуално. В този дух не е далеч времето, когато се бъдат узаконени и браковете между хора и животни.

Най-страшното е, че такива решения почти винаги стигат и до Брюксел и после започват опитите за налагането им в цял ЕС. За това вече алармират политици от Полша, Италия и Унгария. Така се случи с еднополовите бракове и LGBTQR+ идеологията, която от "безобидната" идея за някаква свобода на ненормалните стигна до истински LGBTQR + фашизъм, превръщащ постепенно нормалните мъже и жени в нещо ретро, обект на посмешище и подигравки. Днес от цял ЕС еднополовите бракове или форми на съжителство не са законни само в България, Румъния, Словакия, Литва, Латвия, Монако и Сан Марино!

В същото време да си някакъв транс, крос, интер или пост сексуален е абсолютна мода. Скоро и зоосексуален ще е мода. Тези парафилии се разпространяват сред децата в западна Европа. Да си колкото се може по - queer е тренд, подобно на всички други моди. Затова и там създаването на нормални семейства и поколение е "оставено" основно в ръцете на нарастващата имигрантска общност от Азия и Африка.

У нас също има много зомбита, възприели западния либерален сатанизъм за фатална неизбежност. Част от тях вече са нелечими. Там може само с бой и рестрикции. Има, обаче и много нормални българи, които гледат с насмешка на тези процеси, не ги приемат насериозно. Това поведение издава недалновидност и откровена простотия. Не е далеч времето, когато тези гадости ще ни бъдат наложени насилствено. Между другото, в образованието ни отдавна се работи по този въпрос. А, както знаем, промият ли мозъците на децата, бъдещето ни ще е предначертано...

Иван Спирдонов

4 Коментара

Работническо дело

преди 1 година

Трепане,трепан,трепане за соросоидната либерастна измет ! Добре ,че жалката западна европа се напълни с диви африканци,афганистанци,пакистанци и други ! ДАНО СТАНЕМ СВИДЕТЕЛИ КАК ЕДИН ДЕН ТИЯ ИЗЛИЗАТ И ИЗКОЛВАТ ИЗПЕРКАЛИТЕ СОРОСОИДНИ ПЛАМОДИИ ЕВРОПЕЙЦИТЕ ОПС ЕВРОГЕЙЦИТЕ !

Коментирай

Иванов

преди 1 година

Става въпрос само и единствено за евроатлантическите ценности, с които се приближаваме до времето на Содом и Гомор.

Коментирай

Иванов

преди 1 година

Става въпрос само и единствено за евроатлантическите ценности, с които се приближаваме до времето на Содом и Гомор. "Содом и Гомор - Развратът води до погибел" https://www.youtube.com/watch?v=JFOYbByZyCE

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.