Европейският Съюз е нарушил всички обществени договори и философии, чрез които се е създал и съществува, от вековете

https://svobodnoslovo.eu/komentar/evropeyskiyat-sayuz-e-narushil-vsichki-obshtestveni-dogovori-i-filosofii-chrez-koito-se-e-sazdal-i-sashtestvuva-ot-vekovete/129006 SvobodnoSlovo.eu
Европейският Съюз е нарушил всички обществени договори и философии, чрез които се е създал и съществува, от вековете

Европейският Съюз е нарушил всички обществени договори и философии, чрез които се е създал и съществува, от вековете. 
Което го прави нелегитимен по подразбиране.

Работата е там, че хората, жителите му, членовете му не знаят този факт, защото не познават нито основните, нито второстепенните обществени договори между властта и народите, поради което тази нелегитимност не може да бъде обявена публично и призната официално. 

Това, което се случва в България от влизането ни там, между властта и народа, е огледално реално изображение на случващото се в ЕС, но в мащаба на България съотносен към мащаба на всяка страна членка и в Общността като цяло.
Някой ден ще ме разберете!!!

Анастасия  Гешева

3 Коментара

moitoi

7 months before

В системата EDGAR -САЩ РБългария е търговско дружество а Други институции влизат нея-Пример-Болниците!!!Затоа ичко държавно трябва да се ПРИВАТИЗИРА!!!ПАРЛА-ментът и той е Търговско Дружество!!!Договорите на държавно ниво не важат затова битката на поитиците е лобистко!!!Кой за КОИ фирми е!!!Няма Политици а Менаджери!!! С влизането в ЕВРО-то капана се захлопва!!!Няма вече граждани а СЛУЖИТЕЛИ!!! Трябва да си ВЪРНЕМ ДЪРЖАВАТА!!! Защо ЗНАМЕТО е без ГЕРБА???Защото стана Фирмен Флаг!!!ГЕРБЪТ е ДЪРЖАВЕН СИМВОЛ!!!

Коментирай

Глас от народо

7 months before

Братя ,да се борим. Да се борим против кръвосмучещото ЕС ,милитаристическото НАТО и световният сатрап САЩ. Да се обединим със световните миролюбци ,Северна Корея ,Иран и Русията. Да се молим В.В.Путина да ни прости. Да строим най-светлейший комунизъм. България на три морета и Северният Ледовит океан.

Коментирай

Хората, жителите му, членовете му ...

7 months before

Както и членовете на хората и жителите му, съотнОсени към мащаба на всяка членка и Общността като цяло, все още не разбират какво е искала да каже Анастасия ...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.