Франция пак ще напуска НАТО

https://svobodnoslovo.eu/komentar/franciya-pak-shte-napuska-nato/130888 SvobodnoSlovo.eu
Франция пак ще напуска НАТО

Франция пак ще напуска НАТО.

Заместник-председателят на френското Национално събрание Себастиен Шеню: Париж трябва да напусне НАТО и назова причината за излизането на страната от НАТО, по TF1:

Ядрените оръжия предоставят на Париж „невероятни възможности“, каза той. Според него това позволява на страната да не се подчинява на други държави,(САЩ и Великобритания б.а.) и дори да напусне НАТО.

Франция влиза в НАТО (1949), после излиза (1966), влиза (2009) и излиза... Не НАТО, а някакъв публичен дом.

 Макрон не е Де Гол. През 60-те години, дьо Гол се скара със САЩ и Британия и напусна НАТО наполовина.За втори път Франция няма да бъде допусната да излезе от военната структура на НАТО, както през 1966 г., бързо ще я забият с метлата под пейката. Какво си помислиха, ядрен арсенал неконтролиран от САЩ и централното командване на НАТО в центъра на Европа? 

Може би искат да върнат още и франка в обращение? Но не, не може,край.Който влезе в еврозоната,остава там до края.От НАТО, може и да може,но от зоната- не! Отдавна май не е имало цветни революции? 

Не знам - смешно ли е,жалко ли е? В една история за подводници за Австралия, Франция беше прецакана като проскубан петел. И какво, ядрените оръжия помогнаха ли й,да се отърси от позора и шамара получен от англосаксите?

Себастиен Шену е член на партията Национално обединение, (до 2018 г. Национален фронт). Един от основателите на GayLib, движение за права на гейовете и лесбийките, свързано с партията Съюз за народно движение. 

След Макрон и приятелчета,още един по-специален... 

Ето и част от интервюто:

 Себастиен Шеню: В мирно време трябва да напуснем Обединеното командване на НАТО и е ясно защо.

Водещ: Но,НАТО не е ли ефективно, след като Финландия и Швеция решиха да се присъединят към алианса?

Себастиен Чену: Не, това означава, че ние самите трябва да поддържаме известна независимост, когато става въпрос за нашата национална отбрана. Имаме ядрени оръжия, те ни предоставят невероятни способности. Това е възпираща сила и не може да се преговаря.

Водещ: Искате да кажете, че нямаме нужда от нашите съседи?

Себастиен Чену: Не, това означава, че не се нуждаем от никакъв чадър и не трябва да слушаме правителствата на други страни. Имаме ядрени оръжия, способни сме да се защитаваме. Не е необходимо да преговаряме с никого по този въпрос.

Йордан Халачев

2 Коментара

Иван Пеев

преди 3 седмици

Какво може да се очаква от хора, които плюскат жаби и са основоположници на минетчийството.

Коментирай

Мартин Пенчев

преди 3 седмици

Макрон е засипван с нови компромати със сексуално естество. Този път не става дума само за неговия хомосексуализъм и слабостта му към африкански момчета, но се оказа, че така наречената му жена на възрастта на баба му – Бриджит Макрон, всъщност е мъж с името Жан Мишел Тронге.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.