ГЕРБ и ПП ще продължат да се връткат в скута на американския посланик, нищо чудно и мазно кафе да пият

https://svobodnoslovo.eu/komentar/gerb-i-pp-shte-prodalzhat-da-se-vratkat-v-skuta-na-amerikanskiya-poslanik-nishto-chudno-i-mazno-kafe-da-piyat/128362 SvobodnoSlovo.eu
ГЕРБ и ПП ще продължат да се връткат в скута на американския посланик, нищо чудно и мазно кафе да пият

Връткането ще продължава. Макар и да се правят на ощипани моми и измамени ергени, ГЕРБ и ПП ще продължат да се връткат в скута на американския посланик, нищо чудно и мазно кафе да пият. Целият този цирк е за пред електората им, защото електоратът на ГЕРБ гласува за тях, за да не допуснат ПП до властта, а електоратът на ПП - за да махнат ГЕРБ от властта. Та, някак си, матриЯлът трябва да бъде убеден, че принципно са против, ама ей така правят компромис в името на Козяк, опс, България.

Не знам дали има някой останал българин, вероятно с ментални дефицити, който да не е разбрал, че политиците влизат във властта /без значение в коя от властите - законодателна или изпълнителна/, за да си разпределят властта и кокала, а не да мислят за интересите на народа. Знаете ли какви пари се изискват за едни предизборни кампании - не гледайте официалните отчети, в пъти са по-големи. И според вас как се избиват? Да не мислите, че тези имоти на политиците са от заплатите? И начинът им на живот? 

Пазачите са назначени от тези, от които трябва да пазят държавата. Няма как да бориш корупцията, след като вождът на корупционерите те е назначил на поста и ако не слушаш, ще си изгубиш работата. В добрия случай, в по-тежките случаи, може и живота. 

Правосъдие няма. Или поне за важните неща. Никой съдия не си подритва работата и хляба. Факт. Малко са останалите независими и почтени съдии. Съдебната система отдавна е овладяна от мафията. Поне за големите дела. Няма как да има осъден политик в тази ситуация. Умрял от инфаркт, ПТП, задавил се с дъвка и т.н. може и да има, ама осъден, че и да се разприказва няма. Няма и да има.

И остава изумително очакването на българите някой някъде нещо да оправи. Системата е бъгната тотално. Харддискът е заразен. Софтуерът е заразен и не може да се промени. Не го ли разбирате? Няма полезни ходове с избори! Верига се разсича само по един начин!

Елена Гунчева-Гривова

4 Коментара

moitoi

преди 2 месеца

НАТО ЩЕ НАПАДЕ РУСИЯ Страните от НАТО искат да изпратят военни в Украйна. Страните от Европейския съюз и НАТО обмислят да изпратят свои военни в Украйна срещу Русия, заяви словашкият премиер Роберт Фицо. Според него срещата в Париж на 26 февруари е потвърждение, че стратегията на Запада в Украйна се е провалила. „Искам да бъда конструктивно подготвен за нея (срещата), въпреки че ме побиват тръпки от темите, по които говорихме. От тези тези следва, че група страни от НАТО и ЕС обмислят да изпратят свои войски в Украйна. Премиерът на Словакия по-рано заяви, че Русия не е заинтересована от Трета световна война и конфликтът в Украйна е можел да бъде решен в самото начало, ако някой не е разубедил украинците от това. Фицо добави, че Западът може да се насочи към вземането на най-лошото възможно решение по отношение на Украйна.

Коментирай

Майна

преди 2 месеца

Точно така , Гунчева ви го казва - не гласувайте. ДПС трябва да спечели евроизборите, те ще представляват България. Хм....Браво на родолюбивата ,,боркиня,,..

Коментирай

Тая за кво се мори ..

преди 2 месеца

Не знам ... Барем да хващаше око ...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.