Герджиков не бива да става президент. Инак се връщаме в безвремието на вечното лапане, тормоз и свинщина

https://svobodnoslovo.eu/komentar/gerdzhikov-ne-biva-da-stava-prezident-inak-se-vrashtame-v-bezvremieto-na-vechnoto-lapane-tormoz-i-svinshtina/6783 SvobodnoSlovo.eu
Герджиков не бива да става президент. Инак се връщаме в безвремието на вечното лапане, тормоз и свинщина

Радев наистина е проблемен и аз нито мога, нито искам, нито ще гласувам за него. Но герберите са още по-страшен проблем. Герберите са си корупция, некадърност и агресия накуп. Служебно правителство на Герджиков означава нов кабинет на Борисов и ново разпищолване на Гешев. Това не бива да се случва. Сега ще кажа нещо адски гнусно.

Демократите са абсолютни нещастници и предатели на всякаква национална кауза, а БСП направо трябва да се забрани. Но въпреки това България е докарана дотам, че за момента единствената що-годе смислена възможност е демократите, БСП и хората на Радев да поуправляват заедно. Герджиков не бива да става президент. Инак се връщаме в безвремието на вечното лапане, тормоз и свинщина. Герберите са толкова отвратителни, че надминават даже и бесепарите. Ето, казах го.

Всъщност каквото и да става, човек винаги трябва да е против ДПС. С когото и да си дружи ДПС в момента. Така че се надявам Радев да спечели тези избори.

А после ако ще да върви и по дяволите.

Манол Глишев

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.