Гледам проекта на служебно правителство и си мисля кой от тези хора ще носи отговорност за действията си

https://svobodnoslovo.eu/komentar/gledam-proekta-na-sluzhebno-pravitelstvo-i-si-mislya-koy-ot-tezi-hora-shte-nosi-otgovornost-za-deystviyata-si/131246 SvobodnoSlovo.eu
Гледам проекта на служебно правителство и си мисля кой от тези хора ще носи отговорност за действията си

Какво мисля ли? Гледам проекта на служебно правителство и си мисля кой от тези хора ще носи отговорност за действията си. Както се убедихме и досега, минават пътьом някакви случайници, натворяват куп поразии и се изнасят като дим, преди дори да им запомним имената.

Но пък това си е традиция. Това, върху което се замислих е, за какво е министерство на иновациите и растежа. То ясно, че го създадоха, за да намерят работа на Лорер, но все пак какво точно върши. Иновира и расте предполагам, ама нещо не ги разбирам тия работи. На пръв поглед и с невъоръжено око се вижда, че расте само корупцията и некадърността. Дори престъпността на белите якички не се иновира, крадат си като селски бекове и не им дреме. Няма финес, ви казвам! То и да крадеш, акъл се иска. Ама акъл - йок!

Дали скоро ще открият и министерство на водопадите, за да обхванат всички ресори, на които може да се сложи наш човек с една мозъчна клетка?

Елена Гунчева-Гривова

2 Коментара

Как

преди 3 седмици

Който не е разбрал.. всъщност това е капитализма...не знам защо хората са учудени от системата..моля прочетете малко повече за капитализма и ще видите че той винаги е бил точно така

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.