Говорят всичко, но не и истината

https://svobodnoslovo.eu/komentar/govoryat-vsichko-no-ne-i-istinata/130093 SvobodnoSlovo.eu
Говорят всичко, но не и истината

Говорят всичко, но не и истината.

Как ли се е чувствал Навални, когато е разбрал в затвора кой целува, гали и ползва по разли предназначения жена му в известни луксозни френски и прочее хотели? И какви очи има да се появява по телевизиите бонвиван Грозев, след като знае в каква каша е забъркан? Толкова ми е противно всичко това, че нямам думи да изразя възмущението си! Кой в крайна сметка имаше интерес да убие Навални, мосю Грозев? В. Путин ли спеше с жена му?

И защо след Навални, неговото дело да продължи точно жена му? По английски образец.

Николай Марков

4 Коментара

Червената шапчица

преди 1 месец

Шест българи са в затвора в Лондон, защото хр- грозев се оплакал, че те го следели...

Коментирай

Червената шапчица

преди 1 месец

А веселата вдовица просто си е една бръмчалка...

Коментирай

Майна

преди 1 месец

Кой сте Вие , г-н Марков?... Ваше изказване от 2021г. - ,,Нищо в Русия не започва от Навални, нито ще свърши с него. Злото винаги идва тихо и най-често с ръкопляскания. В лапите на това изначално зло, както Навали, така и самия Путин са обречени да загубят играта в чужда полза и скрита от всички цел. Ще загубим тази битка и ние, защото здравият разум е изместен от притегателната сила на парите, до които никога няма да стигнем. Който и да ни управлява! Има причина за това.....,,

Коментирай

Али Баба

преди 1 месец

"Говорят всичко, но не и истината." Да, истината се оказва в един момент грозна и неудобна. Или както се казва вече "Не разваляйте хубавата история с истината!"

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.