ГУЗНАТА СЪВЕСТ НА ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИТЕ ТАЛИБАНИ

https://svobodnoslovo.eu/komentar/guznata-savest-na-evroatlanticheskite-talibani/123176 SvobodnoSlovo.eu
ГУЗНАТА СЪВЕСТ НА ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИТЕ ТАЛИБАНИ

ГУЗНАТА СЪВЕСТ НА ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИТЕ ТАЛИБАНИ

Рушат на едро Евроатлантическите Талибани – не се спират пред нищо!

Разсъждения по три пункта относно ПСА:
1. ПСА е произведение на изкуството.

Да приемем, че за Евроатлантическите Талибани Паметникът не представлява произведение на изкуството. ОК!

2. ПСА е знак за това, че Червената армия (заедно със съюзниците от антихитлеристката коалиция) е изиграла решаваща роля за разгрома на човеконенавистния нацизъм.

Да приемем, че за Евроатлантическите талибани разгрома на нацизма не е събитие, което си струва да бъде отбелязано. ОК!

3. ПСА е знак, че нещо – независимо какво - се е случило в историята.

 Да кажем като паметна плоча: там и там, тогава и тогава се случи еди какво си – без никаква оценка относно значението и моралната страна на въпросното събитие. Просто памет – нищо друго!

Какъв ви е проблемът тогава, Евроатлантически Талибани!

Та с такъв грамадански и неизтощим бяс атакувате една паметна плоча!

Дали не прикривате зад този добре изигран етюд: Евроатлантически бяс, демоничен  и разрушителен нагон,  кристалночисто правоверно поведение и кучешка преданост спрямо новите господари на Запад чисто и просто гузната си съвест. 

Гузна – заради същото ви усърдно и верноподаническо обслужване на предишните ви господари от Изтока!

"Хората често се гордеят с чистата си съвест, защото страдат от къса памет…"
(Лев Толстой)

Та и вие, лицемерни Евроатлантически Талибани, се гордеете с безукорно чистата си Евроатлантическа съвест - и драпате неистово покрай Паметника завинаги да унищожите и заличите и собствената си памет!

Иде възмездието - не забравяйте!

НИКОЛАЙ РИЗОВ

5 Коментара

Божидар Николов

преди 4 месеца

Кога ще разрушим паметникът на американските летци бомбардирали София? Те бомбардират жилищни квартали, където убиват жени, деца и старци.Освен София под обстрел попадат Враца, Кюстендил, Дупница, Русе, Лом и Пловдив. Естествено американците никога няма да го признаят, но ние пък трябва да имаме достойнството и да кажем: „Вие сте извършили военно престъпление и трябва да се извините“.

Коментирай

Божидар Николов

преди 4 месеца

За периода от 1941 до 1944 г. жертвите от англо – американските бомби в България са 4208 убити, починали от рани и безследно изчезнали и 4744 сериозно ранени. Само в София са избити 1243 души, осакатени са 1355 и и са разрушени над 5300 сгради. ---------- 30 март 1944 г. На този ден е извършена най-тежката и опустошителна бомбардировка над България през Втората световна война. София е връхлетяна от 450 бомбардировача, придружени от 150 изтребителя. ---------- Особеност на американските атаки е практиката им да пускат осакатяващи микробомби c вид на лакомства, играчки и писалки, с цел да бъдат поразявани най-вече деца.

Коментирай

Ники

преди 4 месеца

Божидаре, твоите думи потвърждават правилото , че по-голямо зло от това наглосаксите да са ти врагове е само когато са ти съюзници. Тогава загубихме 4208 убити сега загубихме цялата държава! Разпарцелирането е въпрос на време.

Коментирай

Майна

преди 4 месеца

Що не излезнете както ви призова Възраждане и изрече същото от Парламентарната трибуна..Кого чакате? Ботев или Левски? Та тях пак ние ги изоставихме..! Какъв водач чакате? Вие явно се убедихте в стадността си ! Кое може да ви обедини? Кое? Ей затова се евакуирах..., то бива ама..

Коментирай

Лакота

преди 4 месеца

А бе, господин майна, Вие (ти), що не се върнете, та да излезете и се докажете! Или с подвита между краката опашка виете ли, виете! А стига с глупостите, а!!!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.