И НА СУТРИНТА МИ ИДЕ ДА СЕ ГРЪМНА!

https://svobodnoslovo.eu/komentar/i-na-sutrinta-mi-ide-da-se-gramna/110851 SvobodnoSlovo.eu
И НА СУТРИНТА МИ ИДЕ ДА СЕ ГРЪМНА!

Немили и недраги ми Пепарки и Дебарки, и вся остальная сволочь!

Днеска излезе от записа на Руди Гела следното:

„Службите са наши. Ръководствата им са съгласувани с посолствата и одобрени от посолството. Това са думи на Кирил Петков и Асен Василев, изречени пред Националния съвет на "Продължаваме промяната" (ПП) в неделя вечерта, според Радостин Василев.”

„Асен Василев допълва, че имената на шефовете на службите са синхронизирани с посолството.”

"Какво значи, че службите са наши?", казва женски глас, като следва отговор: "ДАНС, НСО, главният секретар на МВР - това са наши хора, които са определени от посолството", казва глас, за който се твърди, че е на Асен Василев.”

(Интернет)

Това, че сте жалки, страхливи, правоверни и послушни еврогейски марионетки, едно на ръка – то е ясно отдавна!

И дето държавата България – и род и родина - за вас са кухи, овехтели и изпразнени от съдържание понятия!

На разни, дето вие ги наричате „дебили”, „националисти”, „патреотари”, „путинисти” и не знам още какви!

И че единствено важно било какво мислят и ви разпореждат високомерно, базпардонно и брутално налагащи ви безпрекословно подчинение евроатлантически господари!

Обаче вие твърдите ясно и категорично и по отношение на Банкянската мутра Бойко Борисов - заради чието премахване и разрушаване на модела „ГЕРБ” на думи се явихте на политическия хоризонт с гръм и трясък - и с който престъпен модел и Банкята сега сте готови да сключите граждански брак:

"Залагаме Мария Габриел, която си мечтае да бъде премиер. Борисов се изпира през този вариант, няма две мнения. Изглежда като коалиционно, но ние ще казваме, че е само Мария Габриел", казва глас, за който се твърди, че е на Кирил Петков.”

„ПП не се интересуват от избирателите си, а от това да упражняват власт. Злото, което стои зад ъгъла ги карало да правят коалиция с ГЕРБ. Това е коалиция и всички го знаят. Мария Габриел ще бъде министър-председател след 9 месеца, изтъкна Радостин Василев.”

"Борисов ще се изпере в този вариант. Ще кажем, че Мария Габриел идва от Брюксел", започва записът с Кирил Петков.”

"Докато не се отстрани Гешев като главен прокурор, не мисля, че Борисов иска да ходи на избори", казва глас, за който се твърди, че е на Асен Василев."

(Интернет)

Значи удряте Гешев, за да ПАЗИТЕ И ПЕРЕТЕ БАНКЯНСКИЯ БАНДИТ!

Господи боже мой - ужас безподобен, неописуем и невнятен!

Това как се връзва с "евроатлантическите ви ценности" - денонощно шумно и кресливо прокламирани и акламирани!

"Какво става утре или вдругиден, ако вдигнат обвинение на Борисов? Не казвам, че това е наше предложение или решение, но Христо Иванов даде предложение и то е - казваме, че се прави комисия по имунитети. Идеята е да се каже, че тази комисия работи докато се смени корупционната реформа и се ползват европейските стандарти за вдигане на имунитет", казва глас, за който се твърди, че е на Кирил Петков.

(Интернет)

И това, че правите всичко възможно да изперете и защитите от сопата на Закона (в случая Главния прокурор Гешев) лицето/Мутрата Бойко Методиев Борисов – е това вече не мога да ви простя за нищо на света!

"Включвам, лягам си да спя, на сутринта ми иде да се гръмна", обобщи Василев.”

(Интернет)

PS: Признавам, че първият път, когато се появихте - с подкрепата на Радев - гласувах за вас! И с дявола бях готов ортак да стана – само и само на всяка цена да озаптим и опандизим Банкянската крадлива, тъпоумна и нагла Мутра! Уви, сбърках!

Лягам си да спя - и на сутринта ми иде да се гръмна!

НИКОЛАЙ РИЗОВ

1 Коментара

moitoi

преди 6 месеца

Ризов???Как можа да им повярваш???Не знам в какъв личен свят живеете??? На комиксите или на комиците!!!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.