И отново към гробищата

https://svobodnoslovo.eu/komentar/i-otnovo-kam-grobishtata/124518 SvobodnoSlovo.eu
И отново към гробищата

И отново към гробищата.

Чувам интересни новини за предстоящи решения на престъпниците в пронацистката сглобка. До дни и часове щели да вземат решение пак да ни карантинират с Ковид, съответно маски и вероятно поредно откриване на смъртните отделения за Ковид в някои "болници" - новия вид концлагери за масово химическо унищожение. Видял съм го отвътре! Когато стане напечено и гадовете усещат миризмата на барут, следва масовата ваксинация. Резултатът е като в Аушвиц - пускат кутия с газ над голите тела в общата баня и след това към крематориума през комина. Формулата е проста - дължината на комина умножена по скороста на вятъра. Толкова от мръсната нацистката хунта. Престъпници облечени с пълна власт. Издигнати високо над всеки наш закон и напълно недосегаеми.

Този път предлагам да почистим държавата си за един ден! Можем.

Николай Марков

12 Коментара

moitoi

преди 4 месеца

Държавният секретар на САЩ Антъни Блинкен се очаква да посети Гърция през следващите дни, съобщи Лена Аргири, кореспондент на атинския вестник Kathimerini във Вашингтон, позовавайки се на източници. Уточнява се, че първият дипломат на Вашингтон вероятно ще се срещне с министър-председателя на южната ни съседка в събота, 6 януари. Днес премиерът акад. Николай Денков е на работно посещение в Гърция, където се очаква да се срещне и да проведе работен обяд с гръцкия министър-председател Кириакос Мицотакис. Двамата ще обсъдят възможностите за разширяване на стратегическото българо-гръцко сътрудничество и проектите, представляващи интерес за двете страни, включително в контекста на развитието на вертикалната транспортна и енергийна свързаност по оста Север-Юг. Какво съвПАДЕНИЕ!??!?

Коментирай

moitoi

преди 4 месеца

Какво става в Европрламента и ЗАЩО го КРИЯТ от НАС!?!?!? Взрывная ПРАВДА: ЕС обманывает о вакцинации! ШОКИРУЮЩИЕ доказательства. Жуткие факты и гнев масс! https://www.youtube.com/watch?v=u8MX0mzx8xo

Коментирай

moitoi

преди 4 месеца

Учените идентифицират шипов протеин от коронавирусна ваксина при дългосрочни пациенти с коронавирус - Ново проучване показва, че шиповият протеин остава в тялото много по-дълго, отколкото се смяташе досега, и може да допринесе за дългосрочното начало на COVID

Коментирай

Баба Злата

преди 4 месеца

Можем, ама очевидно не искаме. Иначе и досега имахме достатъчно поводи.

Коментирай

Чичо

преди 4 месеца

А дано, ама надали!

Коментирай

Влади

преди 4 месеца

Вече няма да мине номера им с ковида и ваксините. Усещат, че си отиват и това ги вбесява. Ще провокират и нова световна война!

Коментирай

NEMO

преди 4 месеца

От Европарламента - пресконференция на немски депутати за ВАКСИНАЦИИТЕ, за които в България се носи ГРОБНО МЪЛЧАНИЕ - https://www.youtube.com/watch?v=u8MX0mzx8xo&ab_channel=%D0%93%D0%95%D0%A0%D0%9C%D0%90%D0%9D%D0%98%D0%AF%D0%9D%D0%90%D0%9B%D0%90%D0%94%D0%9E%D0%9D%D0%98%3A%D0%9D%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B8%D0%96%D0%B8%D0%B7%D0%BD%D1%8C%D0%B8%D0%AD%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D0%BE%D0%BC%D0%B8%D0%BA%D0%B0

Коментирай

bat_petjo

преди 4 месеца

Ако искате вярвайте, днес между 13.00 и 15.00 ч. над Бургас пръскаха прибл. 30 - тридесет !!!- самолета. Всеки един отделно и сам за себе си. Снимал съм ги. И какво? Това са колосални средства, хвърлени в рамките на един - единствен ден и един - единствен град. Ачи другите градове, те пожалени ли са? Пръскаха ни и за Коледа, пръскаха и за Нова година. И тях съм снимал. Повечето приятели, с които споделих информацията, просто вдигаха рамене. И изглежда през ден е така, когато времето е слънчево. Кораво племе сме, ама много просто.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.