И ПОЗОРА, И ВОЙНАТА!

https://svobodnoslovo.eu/komentar/i-pozora-i-voynata/112829 SvobodnoSlovo.eu
И ПОЗОРА, И ВОЙНАТА!

Няма налично описание на снимката.

Заслужаваме си съдбата. А съдбата на овцете е в кланицата. Жалкото е, че овчите наши сънародници ще завлекат и останалите читави българи със себе си. Днес беше ПОЗОР за СТАДОТО НИ! Не народа - стадото! Символът на нацизма и фашизма беше в София, и ни се хили и взе каквото поиска. А ние - ние не направихме нищо.

Виновни сме и сме жалки. Виновен и жалък е всеки, който е гласувал за изродите, които са в парламента и които днес закопаха България. Виновен и жалък е всеки червей, който гласува за ГЕРБ-СДС, за да не му отиде службицата или защото зависи от субсидии, помощи или обществени поръчки. Или защото в инфантилизма си се кефи на "мачото"- мафиот, който го ограбва и му се подиграва. Виновен и жалък е всеки плужек, гласувал за мазното канадско недоразумение и глистът Денков, продали днес България пред камерите - публично, пред очите на всички безропотно мълчащи като овце българи. Виновни са всички психопатриоти, които точно днес решиха, че си имат по-важна работа от това да покажат, че България не е с Украйна и не иска да воюва срещу Русия, не иска да си дава последното оръжие и ядрените реактори. Точно днес Възраждане трябваше да изкарат народа на протест. А мълчаха като мишки и тяхното мълчание сложи последният пирон в ковчега на България.

Днес много ме е срам. Срам ме е, че Радев изобщо прие палячото на света. Срам ме е, че това наркоманизирано фашистче стоеше срещу нашият държавен глава и нагло искаше оръжията ни и реакторите ни и му се размина. Мазните чучела в правителството дори няма да ги обсъждам. Тяхната съдба и същност са ясни. Срамувам се от нас.

Във всичко има логика. И когато утре пратим синовете си и мъжете си на фронта, ще сме виновни ние, които сме мълчали и не сме направили нищо. Когато утре радиацията може да се повиши, ще сме виновни ние, защото сме допринесли съществено за безумието в света. Когато започнат да падат снаряди и ракети, ще сме виновни ние, защото сме предпочели личният си комфорт и страх, пред това да защитим народа си и България. И се чудя има ли светът нужда от такова стадо. Историята е безмилостна с овцете.

По-добре паднал в боя, отколкото умрял от ужас под леглото. И когато ИЗБРАХМЕ ПОЗОРА ПРЕД ВОЙНАТА, ЩЕ ПОЛУЧИМ И ПОЗОРА, И ВОЙНАТА!

Боже, прости ни!

Елена Гунчева-Гривова

* Снимка - "24 часа"

4 Коментара

Посетител

преди 10 месеца

Омерзен съм, отвратен съм!!! Нямам думи...

Коментирай

Антарес

преди 10 месеца

Този път много ясно, точно и нетенденциозно... заслужаваме си овчата съдба, както и всички страни и народи, поддаващи се на ционистката поквара и проказа...

Коментирай

911

преди 10 месеца

01.03.1941.

Коментирай

911

преди 10 месеца

01.03.1941.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.