И тъй кой ще е служебният премиер?

https://svobodnoslovo.eu/komentar/i-tay-koy-shte-e-sluzhebniyat-premier/130407 SvobodnoSlovo.eu
И тъй кой ще е служебният премиер?

И тъй кой ще е служебният премиер? Зам. омбудсманът подаде оставка, омбудсмана скоро заминава в ЕСПЧ като съдия, управителят и подуправителите на БНБ отправиха запитване до ЕЦБ и оттам им отговориха, че НЕ могат да станат служебни премиери, защото автоматично стават несъвместими с длъжностите им в БНБ. Главчев от СП се прави на ударен и не е питал Европейската сметна палата, но фактически и той е несъвместим. Впрочем това показва тъпоумието на Надежда Йорданова и Христо Иванов с малоумните им изменения на Конституцията. Сал един Росен Желязков остава, но ..... дали ще иска да жертва правото си да бъде избран отново за депутат?

Та такива ми ти работи с Великата Реформа на Ристьо писана под диктовката на Прокопи.

Даниел Божилов

4 Коментара

Умно простите.

преди 1 месец

"Напънала се планината и родила мишка".

Коментирай

Ами ТО ТЕZ горе-ИЗБРОЕНИТЕ СА...

преди 1 месец

НАПЪЛНО НЕ-СЪВМЕСТИМИ С ЖИВОТА НА НАРОДА НИ В СЕГАШНИЯТ МОМЕНТ!!!ТОВА СА НИЩО-НЕ-ПРАВЕЩИ БЕЗПОЛЕЗНИ ПАРАЗИТИ "ХАПВАЩИ" НАЙ-НАГЛО И ЛАКОМО ОТ "благата"НА НАРОДНАТА "софра"!!!!КАКВО СВЪРШИХА ВЪПРОСНИТЕ ПЕРСОНИ:????ПЪТИЩА ЛИ ОТ-РЕМОНТИРАХА,мЪгистРали " ли ПОСТРОИХА, "язовирите" ли РЕМОНТИРАХА,СЛАДКОВОДНИТЕ ЛИ ЗАГУБИ ПО ТРЪБИТЕ отсТраниха,могЪт ДА СЕ БРОЯТ цЕла НОЩ,ВСИЧКИ НУЖДИ ОТ РАБОТА У НАZ!!!!А ЗА ДЕМОГРАФСКАТА КРИЗА????А ЗА ЛИПСВАЩА СПЕЦИАЛИЗИРАНА деЦка БОЛНИЦА!!!!ТЕЗ Е НАЙ ДОБРЕ ДА ОТИДАТ НА НОС "Емине" и ДА СИ НАПРАВЯТ ЕДНО МНОГО ДОБРО "хара-КИРо"!!!!НИЩО НЕПРАВЕЩИ "администртивни" ПАРАЗИТИ ПЛАТЕНИ ОТ герП С ОКРАДЕНИТЕ ОТ НАС НАРОДНИ МИЛИАРДИ!!!!вЕнZЕремУZ!!!!

Коментирай

БЛАГОИЗТЕЗАР

преди 1 месец

ТИЯ.ТАРИКАТИ.ТОЛКОВА. МНОГО.ЗАМЕТАХА.КОЛКОТО ДРУГИ.ЗА.ДЕСЕТ.ГОДИНИ.НЕУС ПЯХА А

Коментирай

Мхм

преди 1 месец

Никой няма да е. Сглобката ще е вечна- до края на войната. Ще има кабинет в оставка, на който не може да гласува вот на недоверие. Този кабинет ще управлява до избор на нов. Нов може да няма, дори да се произведат избори. А поради военно положение пълномощията на НС се удължават да отпадане на изключителните обстоятелства. Така сглобката може да " управлява" и във военно време, без да може никой да я смъкне от власт, освен с преврат и революция. Друг вариант е да има служебно правителство с министри чужденци, които да свършат военновременните задачи, за да изглежда, че сглобката е невинна. Нищо, че НС, което би гласувало изпращането на военнослужещи в Украйна, ще е на сглобката. Жълтопаветниците ще смятат,че Путин е виновен, че НАТО иска да ни вкара във война и че няма правителство.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.