Има едни много активи псевдопатриотични хора, които не познавам и не искам да познавам

https://svobodnoslovo.eu/komentar/ima-edni-mnogo-aktivi-psevdopatriotichni-hora-koito-ne-poznavam-i-ne-iskam-da-poznavam/131708 SvobodnoSlovo.eu
Има едни много активи псевдопатриотични хора, които не познавам и не искам да познавам

Има едни много активи псевдопатриотични хора, които не познавам и не искам да познавам. 

Те имат вонящо провинциално излъчване и текезесарски речник, непознат за европейските ширини. Силно агресивни, но дълбоко комплексирани зомбита, които се хранят със завист и злоба. Един мафиот в политиката си ги отглежда и храни много добре, като личен негов принос към псевдоевроатлантическата му ориентация. Храни бесни патриотарски кучета, които да пазят мафиотското му котило при всяка голяма негова нужда. Защото нуждата му е винаги голяма. Тези негови отрепки, обаче, ни заливат денонощно с помия от собствения си нужник и няма да спрат да го правят. Но.

Има едно голямо НО! И те не го знаят.

Николай Марков

3 Коментара

Гост

преди 2 седмици

Доколкото разбирам това са камъни в градината на Възраждане. И аз не ги уважам кой знае колко но полковникът да вземе да създаде нещо ново тогава. Защото аз пак се чудя да ходя пак за гъби или да гласувам. Но пак не виждам за кой. Получава се че Тошко Йорданов е най-близкия вариант. Той поне свали ПП от власт. Всички други се любиха с тях докрая. С изключение на Възраждане.

Коментирай

pepita

преди 2 седмици

Да, с изключение на Възраждане!

Коментирай

Таня

преди 2 седмици

И аз не харесвам Възраждане - пълно фалшименто. Но да ти кажа Марков, най-силно вони от столицата, там е събран най-големият БОКЛУК! Така че вонящото столично излъчване идва включително и от теб! Не спря да пишеш глупости, вече кой ли те взима на сериозно не знам.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.