ИНДУЛГЕНЦИЯТА

https://svobodnoslovo.eu/komentar/indulgenciyata/44006 SvobodnoSlovo.eu
ИНДУЛГЕНЦИЯТА

 

Мисля, че няма наивници, които да вярват, че от "лидерската среща" - магическата формула на Нинова, ще се роди правителство.

Тя само може да легитимира ГЕРБ и Борисов, като нормална партия и нормален лидер. И то, без да са получили отговор въпросите, свързани с корупционния модел, чекмеджето с пачките и кюлчетата, къщата в Барселона, милионите, изнесени в чували и какво ли не още.

Не знам дали тя го прави съзнателно, но с действията си, Нинова последователно реабилитира Борисов. Първо с монтирането на аватара му Рашидов на върха на Парламента, после - с книжната бюлетина.

И нищо чудно, на пролет Борисов да се върне на бял кон във властта. Лошото е, че на фона на просто Кировците, Бойкикиевците, Ментите, а и на самата Нинова, това вече не изглежда чак толкова страшно.

Калин Тодоров 

1 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.