ИСЛЯМИСТИТЕ НА ДЕНКОВ ВЕЧЕ БЕЗЧИНСТВАТ!

https://svobodnoslovo.eu/komentar/islyamistite-na-denkov-veche-bezchinstvat/129083 SvobodnoSlovo.eu
ИСЛЯМИСТИТЕ НА ДЕНКОВ ВЕЧЕ БЕЗЧИНСТВАТ!

ИСЛЯМИСТИТЕ НА ДЕНКОВ ВЕЧЕ БЕЗЧИНСТВАТ!
Три масови сбивания с участието на "чужденци" се разиграха в София само в рамките на 24 часа. Две от тях се случиха на централния булевард "Витоша", а третото - в Центъра за бежанци в "Овча купел". И под чужденци недейте да разбирате туристи!

Днес в 18:30 ще отида пред Министерство на вътрешните работи, за да попитам какво точно мислят да предприемат от там във връзка с вилнеещите из София ислямисти, които Денков докарва всяка седмица от Австрия.
Преди няколко седмици от неформалния кръг "Първо България" съобщихме, че с чартърни полети на летище София пристигат групи от мигранти, които Австрия ни връща по силата на "споразумение", което Денков е подписал, за да бъдем допуснати до ВЪЗДУШЕН Шенген. Тогава от Министерски съвет ни нарекоха лъжци, които тиражират фалшиви новини! 
Днес вече ислямистите бродят из столицата и нападат децата ни! 
Искам да знам дали държавата в лицето на министъра на вътрешните работи смята да предприеме нещо и да озапти тълпите от мигранти на Денков или ние трябва да се самоорганизираме!
От МВР до момента няма информация относно хода на разследването на сбиванията и нападенията над български граждани от мигранти в София. Идентифицирани ли са лицата, има ли задържани и въобще полицията знае ли кои са тези хора и търси ли ги изобщо? 
Трябва ли да се стигне до още инциденти и да пострадат български граждани, за да се вземат мерки? 
Колко още мигранти да очакваме и какво управниците мислят да правят с тях - видно е, че за момента същите са пуснати да обикалят и вилнеят по улиците на града ни!

Или с две думи, докато сглобката си делка държавата ислямисти нападат децата ни! Крчо Кретена и лелките на Борисов преговарят за регулатори, а чартърите с мигранти продължават да кацат на летище София!

Страхил Ангелов

6 Коментара

Майна

4 months before

Продължават , Страхиле..Почти съм сигурен , че ако не са изпратили , то ще го ,,изпратя,, онзи , които преби ( уби ) германски тинейджър ( от младежката лига) при мач между тима му и ,,имигрантския,, тим ( хм, ..,,футболист,,).. Осъдиха го условно! Хич и не се церемониха с погазването на ,,защитата,, на германските близки! За какво говорим..? Кой защитават ,,управленците,, в Европа..?! Очаквайте всички тези ,,защитени,, субекти да ,, доставят,, в България.... Още ли ще си мислите , че ще бъдете ..,,помилвани,, ? От кого..? Време е да се събудите и да се обединим, иначе ..

Коментирай

огнеборец3

4 months before

До провинциалиста по-горе: За сведение - вероятно 3/4 от т.нар. "софиянци" са дошли в София от вашите градчета, селца и махали. Столицата вече е само гигантско струпване на хора от провинцията, дошли да изкарат някой лев.

Коментирай

Бля, бля

4 months before

Аз нещо не разбрах. Сега прочетох ,че има задържан за бой на Витошка непълнолетен българин за побой над "студенти" граждани на албиона от пакистански произход ,но за задържани за побоя над 3 пубери и едно момиче нищо не прочетох. Така ли се пазят българските деца ? Първо оказване помощ на "студентите " ,а нашите вълци ги яли ? Продажниците днес ще се разберат да продължат оглозгването на Родината ни и наддаването към глобалистката сволоч. Днес и аз съм на протеста. Интересно колко от софиянци от скоро ще се присъединят към протеста,защото при милион и половина граждани на София сто ,двеста протестиращи са смешна работа.

Коментирай

Софиянци са заспали п....!

4 months before

Два милиона овце спят и се зоват софиянци! Сега рязаните ще ви събудят,за да благодарите на ПП-ДБ,които заради вас на власт! Халал да са ви!

Коментирай

Чичо

4 months before

Ех, бля,бля, 50% от "софиянци" днес са си на село! Прав е огнебореца, София е една голяма спалня! Тук остават само пенсионерите, т.е. хора беззащитни, като децата. С тях ли очаквате да стане революцията!? Ако на младите им харесва и не им пука, какво очаквате? София набъбва до 2 милиона и кусур през седмицата, после тишина!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.