Изборите са инструмент за управление на масите. Да оставят в тях усещането, че зависи нещо от тях

https://svobodnoslovo.eu/komentar/izborite-sa-instrument-za-upravlenie-na-masite-da-ostavyat-v-tyah-useshtaneto-che-zavisi-neshto-ot-tyah/134070 SvobodnoSlovo.eu
Изборите са инструмент за управление на масите. Да оставят в тях усещането, че зависи нещо от тях

Малки политически уроци:

Преди 1989 година имаше избори. В които с 99,99% се избираха тези, предложени от БКП /е, и БЗНС имаше за цвят и демокрация/. Тогава въобразявахте ли си, че от Вашият избор нещо зависи? След това кукловодите пробиха СССР и сложиха предателят Горбачов, който да изпълни плана им за съсипването на социалистическата система. ДемоНкрацията сполетя и България. И отново ни предложиха избори. Но нали трябваше да са демократични, вместо БКП и БЗНС, се нароиха стотици партии, водени от "наши" /разбирай на американците и соросоидите/ хора. И изборите бяха точно същите като преди, само у по-дебилните оставше някакво усещане, че те избират. Ами не, не избираха. Не избираме и сега и няма и да избираме в бъдеще.

Изборите са инструмент за управление на масите. Да оставят в тях усещането, че зависи нещо от тях. И да бъдат обвинени за провалите на управляващите, като им се казва, че те са си ги избрали. Тоест - вече не управляващите са долни и крадливи престъпници, а народът е виновен, че ги е пратил там. И народът се лови на тази въдица. И вместо да се вдигне и да ги помете, вярва, че като пусне една хартийка на четири години веднъж, нещо ще промени. Ама вЕрно?!?!

И от избирателната активност нищо не зависи. В първите избори беше над 80 %. Е , и? Избрахте си СДС, БКП и ДПС. А, след това и царя, дошъл да СЕ оправи за 800 дни и да си вземе имотите, все едно връх Мусала дЕдо му го е довлякъл с куфара от парижките бардаци. 

Изборите се решават другаде. Единственото няколко процента нагоре или надолу могат да определят хората. Неудобна партия в парламента няма как да влезе, бъдете сигурни на 100 %. И няма и да бъде допуснато. Вие си вЕрвайте......

Проблемът е, че преди 1989 година се мислеше за народа и България. Сега целта а да бъдат унищожени. Но май някои така са си заврели главите отзад, че мислят, че центърът на света е пъпа им и не смеят да се огледат, че току-виж видят нещо, което да ги разстрои, а те се разстройват лесно. 

Политически игри....ако си мислите, че ги играят пионките, които висят като прани гащи по билбордовете, значи не сте особено умни!

Елена Гунчева-Гривова

10 Коментара

Майна

2 months before

Разби се хеликоптерът на президентът на Иран Раиси..Та казваш , нямали значение изборите и каква политическа посока ще поеме държавата..Затова стана покушението срещу Фицо, както и срещу други политически лидери. Явно ти се правиш , че не разбираш.. Българите ще се мобилизират, защото това е ЖИВОТОСПАСЯВАЩО за народа ни. Възраждане- това е българския избор в момента!

Коментирай

[email protected]

2 months before

И какво точно предлагате Вие, Гунчева - Гривова, щото всичките Ви писания са от типа "аз казАх ли ви", "вие сте тъпи", и "аз знам и предвиждам всичко"?

Коментирай

огнеборец3

2 months before

Успех на Възраждане, но аз лично ще подкрепя "Ние, Гражданите" с Пламен Пасков и Нако Стефанов - бюлетина №4.

Коментирай

Геле

2 months before

Българите ще се мобилизират, защото това е ЖИВОТОСПАСЯВАЩО за народа ни. Майна, мнооо си зле, българина се организира и то ден до пладне га му вдигнат тока и бензиня , но с вазелин и за това нема вече да се мръдне

Коментирай

Бля, бля

2 months before

Майна въобще зАбрави за мобилизация на българина . Някой нещо може да промени ако няма какво да губи . Нали не вярваш ,че устроил се малко българското човече ще си развали рахатлъка да стреля по премиер или ще предприеме нещо .революционно ? ХАХАХА човечето ще се прибере в къщи ще си сложи една ракия ,па ще се псува на воля докато му олекне ,а на другия ден ще ходи при чорбаджията и ще мълчи и пуфти . Хайде да не се познаваме та да се мислим за революционери . Иначе съм съгласен с г-жа Гунчева ,но българина е това,както и останалите гражданье на ЕС ,там революция очаквай от 2,3 поколение на бившите роби. Г

Коментирай

Към коментиращите

2 months before

,,Майната,, ви призовава да се обедините в гласуването , не зная как четете. Гунчева ви призовава да се вдигнете и да ги помете. Аз съм за гласуването и подкрепям ,,Майна,, , а не фалшивите революционни призиви на Гунчева.

Коментирай

Ха ха ха

2 months before

Гунчева ще ги помете революционно пред клавиатурата, то е ясно .Всеки с повече от една мозъчна клетка е наясно , че истинската борба сега ще бъде на изборите.Аз съм за България и ще гласувам за ,,Възраждане,, , метенето в момента по друг начин вдига само прах в ,,мозъците,, на немислищите .

Коментирай

точка

2 months before

Аман от брадати женички. Аз лично съм за 12.

Коментирай

И аз лично съм за 4.

2 months before

И аз лично съм за 4.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.