КАК ДА НАМАЛИМ РЕПУТАЦИОННО-РОТАЦИОННИТЕ ЩЕТИ

https://svobodnoslovo.eu/komentar/kak-da-namalim-reputacionno-rotacionnite-shteti/110639 SvobodnoSlovo.eu
КАК ДА НАМАЛИМ РЕПУТАЦИОННО-РОТАЦИОННИТЕ ЩЕТИ

 

Поради сложността на фразеологията на заглавието моля да бъде прочетено и осмислено няколко пъти. За да няма после кой разбрал-не разбрал.

И така, бъдещия кабинет на акад. Николай Денков трябва да декларира в аванс следното:

1.Новото правителство не е коалиционно между ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС. Мария Габриел участва в него като частно лице и експерт. В кабинета няма да има министри и зам. министри от ГЕРБ, както и областни управители и техни заместници.

2.Основен приоритет ще бъдат бюджет 2023, Шенген и еврозоната, съдебната реформа, както и всички занони по ПВУ.

3.Кабинетът спешно ще внесе проекти за промени в Изборния кодекс, които да върнат машинното гласуване в същинския му вид, а да оставят бюлетините в населени места до 300 избиратели. Ще бъде променен и състава на ЦИК и на всички РИК-ове за местните избори.

4.Правителството ще гарантира категорично неучастие на български въоръжени сили във войната в Украйна.

5.Кабинетът Денков по никакъв начин няма да възпрепятства всякакви прокурорски проверки на различни фази срещу Бойко Борисов и Мария Габриел, като при необходимост те ще бъдат задържани под стража.

Е, тогава вчерашните раздиращи емоции ще поспаднат, нали…

Владимир Танев 

1 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.