Какво ще научи светът от интервюто на Тъкър Карлсън с президента на Русия

https://svobodnoslovo.eu/komentar/kakvo-shte-nauchi-svetat-ot-intervyuto-na-takar-karlsan-s-prezidenta-na-rusiya/126906 SvobodnoSlovo.eu
Какво ще научи светът от интервюто на Тъкър Карлсън с президента на Русия

Когато военните и цивилните жертви на двете воюващи страни Русия и Украйна наближават вече един милион души, вече не става въпрос за търсене на сензация или за чиста журналистика. Става въпрос за обществената и частна отговорност на всеки към развитието на този военен конфликт.

Има хора, които разбират, че с продължаващо очерняне на врага, раздуване на пропагандата и наливане на много пари във военния конфликт, той няма да бъде разрешен, а само ще доведе до повече страдание за всички. За всички държави по света.

Така едни от най- смелите и независими хора в САЩ в момента, като Доналд Тръмп, Тъкър Карлсън, Илон Мъск се опитват да направят точно това, да покажат, че всяка страна има своето право и основания, че продължаващото натягане и ескалация само могат да доведат до нещо много по-лошо, че и тези отсреща не са чудовища, в каквато посока работи пропагандата, а просто хора.

Именно това ще види западният и най-вече англоговорящите свят в интервюто на Тъкър Карлсън с руският президент Владимир Путин. Продължително промивани от мейнстрийма англоговорящи хора са чували досега само еднопосочна информация за това колко лоши и безмилостни врагове имат срещу себе си, безсърдечни и т.н. И сега със зяпнала уста ще видят и ще чуят срещу себе си не чудовище, а един много умерен и много интелигентен човек, какъвто е руският президент Владимир Путин, истински държавник, който защитава интересите на страната си. „Това ли е страшилището, с което ни плашат?“, ще се запитат милиони хора и ще разберат, че има нещо дълбоко нередно и манипулативно във всичко, което са били принудени да слушат до този момент. Ще проумеят, че се опитват да ги въвлекат в една игра, в нещо дълбоко нередно, с опасни последици. И естествено подкрепата, в тази посока, отведнъж и рязко ще се разколебае и намалее.

Затова е този страх на манипулаторите, на хората с големи икономически интереси от военния конфликт, защото всичко, за което са работили в последните години, за което са похарчили огромни средства, ще се спихне отведнъж и то само с едно „най-обикновено“ интервю. Затова се чуват заплахи за лишаване на Тъкър Карлсън от американско гражданство, за това че ще трябва да остане в Русия и т.н. В крайна сметка това си е негова лична работа и избор, да прецени последиците. Но всеки, който прави нещо, за прекратяване на военния конфликт в Украйна, заслужава подкрепа и адмирации.

Андрей Киряков 

14 Коментара

Зеля

преди 2 месеца

Отлично Андрей!

Коментирай

Червената шапчица

преди 2 месеца

Първите думи на новия български изкуствен интелект: "Тук не е информация!"

Коментирай

Милчо Досев

преди 2 месеца

"Така едни от най-смелите и независими хора в САЩ в момента, като Доналд Тръмп, Тъкър Карлсън, Илон Мъск" .......... Киряков, АндрейЧО, колкото Илон Мъск е смел, толкова и Доналд Тръмп е независим! Ако може без глупави манипулации?!

Коментирай

Майна

преди 2 месеца

Тъкър Карлстън...,хм . Харизматично..борбен.Нещо като ,,бялата шапка,, на ДАRPA. И все пак -,, подлагай всичко на съмнение,,..Все пак го оставиха да отиде в Москва , не го спряха..( що ли?) Демокрацията им попречи, ха ха.. Идват избори - и в САЩ , и в Русия.. И в двата случая е препратка. Към ония ,,прозападни,, среди в Русия , и към американците( на дълбоките им е ясно, че Байдън е бита кауза..) Не можаха да ,,измъкнат,, , подходяща кандидатура. Нима има някой независим от ,,ционистите,, в САЩ от всички, които ще се..борят за ,Белия дом,, ? Ако мислите, че Тръмп е , значи сте наивни. Положението на Путин е почти същото като на Сталин и по време на Втората Световна война , и след нея..Велик, Човек! За Путин - доближаващ се до гениалност. Даде им ,,интервюто,,..

Коментирай

Майна

преди 2 месеца

Сутринта, след интервюто Киев бе бомбандиран. Медведев също бе ,,допуснат ,,да направи изявление- в случай на война срещу Русия ,отговорът ще бъде унищожителен за цялото човечество. Мисля , че отговорът е ясен- Русия ( Путин) ще доведе до края целите си и те не са по-малко от прибиране на Руското и никакви ,,хамерикански,, служби до границата и.. Бляк Рок май ще си останат с ,,покупката,, ( на зелено със ,,зелено,,) на земята само с хартийките....

Коментирай

Майна

преди 2 месеца

Един американец идва.. Да покаже какво?! Да покаже ,че се борят за ,,своята Демокрация,, .? С демократично интервю , на демократичен журналист..? Да покажат, че тя съществува.. И вие ли вярвате все още в нея..? Та, защо след 1850г. в Русия от Москва принудително бяха изселени евреите..? Потърсете....Кой създаде демокрацията? Кой създаде САЩ ? Кой в момента е ужасен от пропадането на ,,глобалното господство,,.. Какво е характерно за ТЕЗИ? .. Как се използват медиите и тяхната ,,доктрина,, за това..? Хм..Имате много за ,,учене,,..Време е.

Коментирай

Андрей К

преди 2 месеца

Майна, съгражданино, твоите коментари, които съм чел досега са интелигентни. Но не се поддавай 100 процента на конспирацията... Това е провинциално.

Коментирай

Майна

преди 2 месеца

Андрей, благодаря за оценката ти, но какво значи интелигентност., а и ,,конспирации,,..Конспирациите ги правят ТЕ. и обявяват нас в това....Това ,което съм написал е именно моята интуиция на база на моите познания ( почерпени от стотици различни източници) , на база на моя мироглед и усещания...Аз не държа мен да ме харесват, просто се доверявам на същността си.

Коментирай

Иванов2

преди 2 месеца

Mama Baker, интервюто трябва да излезе в 1ч на 9.02 след полунощ на "Х" и сайта на Тъкър. В 7ч. московско време, което би трябвало да е 8 наше, гледах анонс, че ще е по Россия24 на руски.

Коментирай

Майки

преди 2 месеца

Цялото интервю: https://t.me/covidvaccinecabalmediaworrld2/18113

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.