Към момента инвазия в Газа все още няма. "Облачната прогноза" се запазва, а тя дава възможност за организиране

https://svobodnoslovo.eu/komentar/kam-momenta-invaziya-v-gaza-vse-oshte-nyama-oblachnata-prognoza-se-zapazva-a-tya-dava-vazmozhnost-za-organizirane/118638 SvobodnoSlovo.eu
Към момента инвазия в Газа все още няма. "Облачната прогноза" се запазва, а тя дава възможност за организиране

Все още няма наземна операция в Газа. Не мога да потвърдя за момента, но видях информация за няколко часово примирие. Междувременно обаче се увеличава информацията за страх у Израел от пряка намеса в Газа, имам предвид навлизане на армията и извършване на етническо прочистване.

Докато трае този вакуум между заканите и реалното изпълнение, не спират ударите от разстояние, които имат зад себе си вече десетки хиляди жертви от палестинска страна, още повече ранени и хора в безизходно положение.

Прави впечатление отново, че някои глобалистки структури не могат да издържат на пропагандата и се обявяват против решенията и действията на Израел. Връх на тази пирамида е ООН, където няколко звена призовават Израел да спре това безумие. Също междувременно има много активна арабска и мюсюлманска дипломация, затвърждава се описаното от мен еманципиране на този район като самостоятелен геополитически център със собствено мнение и общи решения. След малко ще опиша може би най-важната новина в момента.

Към момента инвазия в Газа все още няма. "Облачната прогноза" се запазва, а тя дава възможност за организиране. Колкото повече отлагат евреите тази операция, която по същество ще бъде чист геноцид, толкова повече губят и то в големи размери. Губят сила, власт, престиж и хегемония. А отлагането се дължи на страх. Разбрах, че Биби е отказал план на ЦАХАЛ за нападение и по Хизбула в Ливан и в...Иран. Е много са нахални, ако си мислят, че просто така могат да посегнат на Иран!!!

Позицията на ЕС по темата е пореден потрес! Всички лъжи, манипулации и изкривени идеологии отново са позицията на ЕС. И на България разбира се. Няма да ги коментирам, то е освен болка, то е гняв и срам! Но ще кажа така. Това, за което демонизираха Русия, е същото, за което подкрепят Израел! Сатани, демони, тъмни души са това, управляващите Европа. И още едно сравнение ще дам, съвсем конкретно. Подкрепата на ЕС за Косово е същото, ако подкрепят Палестина.

Ето я програмата на Хегемона. Озвучиха я Байдън и Махмуд Аббас. Запазване на Газа извън израелска окупация, унищожение на Хамас. Хм! Аббас са го обработили, той по принцип е пионка на глобалистите, представляващ палестинския народ в несъществуващ обществен коловоз.

Имам 2 възражения. Първо, Хамас са организация, плод на политиката на САЩ и Израел за контрол на териториите. Означава ли това, че Хегемонът се отървава от своите протежета и ще ги замести ли с други подобни? Второ. Аббас тази сутрин ни посрещна с прозрението, че Хамас не били Палестина, не изразявали палестинския народ. Че откога? Буквално до вчера беше точно обратното. Палестинската автономия се осланяше на Хамас, това беше нейният военен резерв в "мирно" време. Поредните подкупи текат. А показвам програмата на антиглобализма. Създаване на Палестина със столица Източен Йерусалим и двете държави живеят заедно. Това е идея озвучена от Турция, Египет, Русия и Китай. Хамас беше по-полезен на Израел, отколкото на Палестина. Защото чрез тази организация се оправдаваше разширението на Израел.

Анастасия Гешева

1 Коментара

Иванова

10 months before

Абсолютно точен анализ. И още един въпрос: дали нападението от 7 октомври е дело на палестинци.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.